Nova omejena serija zobnih ščetk CURAPROX Ocean



Že komaj čakate na poletni oddih? Če vas od njega loči še nekaj tednov, si morsko vzdušje pričarajte kar v domači kopalnici. Zobe in dlesni lahko sedaj razvajate z ultranežnimi zobnimi ščetkami omejene serije CURAPROX CS 5460 ultra soft Ocean, ki smo jih popestrili z morskimi motivi. Izbirate lahko med ribicami in morskimi zvezdami. Poiščite novo dvojno pakiranje in preklopite na poletje.

Pričakovanja milenijcev glede zobozdravstvenih storitev so višja


Pričakovanja potrošnikov na vseh področjih se zelo hitro spreminjajo, zobozdravstvo pri tem ni izjema. Danes je, bolj kot kadarkoli prej, pomembno razumeti, kaj potrošniki cenijo, česa si želijo in kaj pričakujejo. Še bolj pomembno je razumeti mlajše generacije, saj gre za potrošnike, ki pomagajo oblikovati prihodnost storitev tudi na področju ustnega zdravja.

IAP sonda »perio« – merjenje večjih medzobnih prostorov ni več problem

Če so strokovnjaki za ustno zdravje do sedaj lahko z IAP sondo »prime« izmerili le manjše medzobne prostore in svetovali ustrezno medzobno ščetko iz linije CURAPROX CPS prime, bodo odslej enostavneje določili tudi najoptimalnejšo velikost medzobnih ščetk za večje medzobne prostore.

Veliko praznično obdarovanje

Veseli december je pred vrati in prinaša čudovita presenečenja. Na našem Facebook in Instagram profilu bomo vsak dan, med 1. in 25. 12. 2018, odpirali darila, zato poskrbite, da nam sledite. Kar bomo odvili, bomo enemu od vas tudi podelili.

Praznični vikendi popustov





Najbolj praznični mesec v letu je pred vrati, zato smo pripravili kar pet vikendov popustov, ki veljajo ob nakupu izdelkov v spletni trgovini Zdrav nasmeh.

Mesec zdravih dlesni 2018: Popolna izbira za zdravo telo


Letošnja meseca oktober in november bosta v znamenju številke 15. Petnajstič zapored se bo namreč odvijala akcija Zdrave dlesni, ki od lanskega leta poteka kar cel mesec, in sicer od 15. oktobra do 15. novembra. Kampanjo v tem letu zaznamuje slogan Popolna izbira za zdravo telo, ki ozavešča o vplivu zdravja dlesni na zdravje celotnega telesa. Gre za večplastno povezavo – vplivi bolezni zob in obzobnih tkiv lahko namreč prizadenejo sistemsko zdravje, razna bolezenska stanja pa tudi pospešujejo bolezni zob in obzobnih tkiv.

CURAPROX [BE YOU.] - Kako se počutiš danes?

Šest okusov zobne paste CURAPROX [BE YOU.] z naravnimi sestavinami, encimi in zelišči varuje pred zobno gnilobo, zagotavlja trajno svež dah, pomaga pri preobčutljivih zobeh, ne povzroča aft, spodbuja naravno delovanje sline, zavira nastajanje plaka in poskrbi tudi za dlesni.

Sodelujte v #ExpressYourself izzivu

Ste za izziv?

Prihaja nova linija izdelkov CURAPROX, s katerimi lahko izrazite vsa svoja razpoloženja.

Sodelujte v #ExpressYourself izzivu, ki poteka na družbenem omrežju Facebook Slovenija in Instagram Slovenija, in nam jo pomagajte odkriti!

CURAPROX delavnice na ArtKampu 2018


Ste se že imeli priložnost spoznati s ščetko z nosom za detajle? Vabljeni na glavno promenado Mestnega parka v Mariboru, kjer na letošnjem Festivalu Lent, med 23. in 30. junijem, predstavljamo eno izmed najbolj vsestranskih zobnih ščetk.

Izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo z nami


Spoštovani ljubitelji Zdravega nasmeha, konec maja stopi v veljavo nova Uredba EU - GDPR, ki izboljšuje varstvo osebnih podatkov. Odgovorno ravnanje in skladno delovanje z zakonodajo z vašimi osebnimi podatki je za nas izjemnega pomena.