CURAPROX Hydrosonic BIW239 Black is White

Popolna izkušnja, domiseln dizajn in dovršena eleganca


Blagovna znamka:
Spletna cena: 199,00   
40903
Ni zaloge


Električna zobna ščetka CURAPROX Hydrosonic BIW239 je hidrodinamična sonična zobna ščetka z več kot 32.000 gibi na minuto. Hidrodinamični učinek pomeni, da ne čistijo zgolj ščetine, ampak tudi mešanica sline, vode in zobne paste, ki je v ustih med ščetkanjem. To je mogoče zaradi posebne strukture in postavitve vlaken CUREN® ter jakosti in hitrosti gibanja ščetin. Zaradi hidrodinamičnega delovanja sonična zobna ščetka Hydrosonic Black is White zobe in dlesen očisti izjemno natančno. Tudi na robu med zobmi in dlesnijo ter do neke mere med zobmi.

Trije načini ščetkanja:
 • Intensiv (2 minuti intenzivnega ščetkanje z 32.000 gibi na minuto – odlična izbira za odstranjevanje plaka in bakterij)
 • Soft (2 minuti nežnega ščetkanja z 42.000 gibi na minuto – primerno za čiščenje občutljivih zob in dlesni)
 • Massage (2 minuti masaže dlesni za pospeševanje krvnega obtoka v dlesnih)
Odštevalnik časa:
 • 30-sekundni odštevalnik odmeri čas, ko lahko očistite vsako od štirih območij vaših zob

Nastavek:
Nastavek CURAPROX Hydrosonic BiW259 ima majhno glavo, s katero pri ščetkanju lahko enostavno dosežete in očistite tudi težje dostopna mesta. Ščetine so izjemno mehke iz poliestrskih vlaken CUREN® in pripomorejo k hidrodinamičnemu delovanju. Glavo nastavka je oblikoval prof. Ulrich P. Saxer. Za optimalno delovanje je priporočljivo nastavke menjati vsake tri mesece.

Polnjenje:
Litijionsko baterijo v držalu zobne ščetke CURAPROX Hydrosonic BIW235 je mogoče polniti z USB-priključkom in USB-polnilnim kablom v stenski vtičnici ali na USB-vtičnici.

Belilna zobna pasta Black is White:
Pakiranju je dodana belilna zobna pasta CURAPROX Black is White, ki s pomočjo aktivnega ogljika varno odstrani zabarvanje zob. Encimi v zobni pasti povečajo antibakterijsko in protivirusno delovanje sline. Zobna pasta z mineralom hidroksilapatitom, ki je osnovna sestavina zobne sklenine, na zobeh tvori zaščitni sloj in jih remineralizira. Nanohidroksilapatit je v zobni pasti kot zaščitna plast na zobeh in ima podobno strukturo kot zobna sklenina. Učinkovina Prestige Sparkling Blue® na zobeh naredi prosojen filter, ki zmanjša rumeno zabarvanje in naredi zobe bolj bele brez uporabe kemičnih snovi.

Zobna pasta ne vsebuje škodljivih sestavin, kot so agresivno penilo natrijev lavrilsulfat (SLS), triklosan ali plastični delci. Zato je ob njeni uporabi ustna sluznica zaščitena pred draženjem, posledično pa je zmanjšana možnost za razjede v ustih (afte).

Garancija na električno zobno ščetko CURAPROX Hydrosonic BiW239: 2 leti

Proizvajalec: Curaden AG, Švica

 1. Glavo nastavka s ščetinami zmočite z vodo in nanjo nanesite zobno pasto CURAPROX Black is White.
 2. Zobno ščetko držite tako, da bo polovica ščetin na zobeh in druga polovica na dlesni.
 3. Zaprite usta.
 4. Na kratko pritisnite na gumb za vklop/izklop ali z daljšim pritiskom izberite način ščetkanja. Brez hitenja očistite vsak zob posebej.
 • 1 držalo CURAPROX Hydrosonic Black is White BIW239
 • 2 nastavka CURAPROX Hydrosonic BIW259
 • 1 belilna zobna pasta CURAPROX Black is White
 • 1 navodilo za uporabo
 • 1 potovalna torbica
 • 1 USB-polnilni kabel
 • 1 USB-priključek
 • 1 polnilnik XS

Naročanje po priporočilnem lističu

Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost