Nastavek i InterCare (2 kosa) za Sonicare

Za vrhunsko čiščenje, saj podaljšane ščetine sežejo globlje med zobe

Stara cena: 17,90 
16,11 
Prihranite: 1,79  (10%)
91115
Ni zaloge

Nastavek i InterCare za električne zobne ščetke Philips Sonicare ima različno dolge snope ščetin – za izboljšanje zdravja dlesni. Zmanjšuje vnetje in krvavitev dlesni, saj s podaljšanimi ščetinami bolje očisti prostore med zobmi in lažje doseže težje dostopna mesta v ustih.

Daljše svetlo zelene ščetine očistijo zobne obloge, ki so se nabrale globoko med zobmi in na težje dostopnih mestih v ustih, temno zelene ščetine očistijo obloge, nabrane ob robu dlesni, bele ščetine pa očistijo madeže na površini zob, za bolj bele zobe.

Velikost nastavka: standard
Trdota ščetin: mehke in srednje mehke

Združevalni način BrushSync
Za zagotavljanje najboljših rezultatov čiščenja zob z zobno ščetko Sonicare DiamondClean Smart je vgrajen opomnik, ki uporabnika s svetlobnim znakom opozori, kdaj je treba nastavek zamenjati – glede na to, kako dolgo in s kako močnim pritiskom se je nastavek uporabljal oz. najpozneje po treh mesecih uporabe.

Nastavek je primeren za uporabo na vseh električnih zobnih ščetkah Philips Sonicare, kjer se nastavki nameščajo na zatič.

Proizvajalec: Philips Sonicare

Nastavek se pritrdi na držalo ščetke s preprostim "klik" sistemom.

Profil nastavka se naravno prilega zobem in omogoča čiščenje težko dostopnih mest. S sonično tehnologijo se moč iz ročaja prenese do konice nastavka, tako se ščetine med čiščenjem premikajo gor - dol.

Za enostavno vzdrževanje in čiščenje se nastavek sname z nastavka, opere z vodo in namesti nazaj na ščetko.

  • 2 nastavka Sonicare i InterCare
  • 2 zaščitna pokrovčka