Obvestilo Spletna stran www.zdrav-nasmeh.com uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo izkušnjo. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tukaj.    OK
Prihrani 10%

Nastavek Premium White W3 BLACK (2 kosa) za Sonicare

Za bolj bele zobe v samo treh dneh

Stara cena: 25,90 
23,31 
Prihranite: 2,59  (10%)
91047
Ni zaloge

Nastavek Premium White W3 Black za električne zobne ščetke Philips Sonicare ima glavo z mehkimi stranicami iz gume in gostimi ščetinami na sredini glave – za bolj bel nasmeh. V gumo vpete ščetine med ščetkanjem blažijo morebiten premočan pritisk, saj se prilagajajo edinstveni obliki površine vsakega zoba. Tako je zagotovljen tudi štirikrat boljši stik s površino.

Velikost nastavka: standard
Trdota ščetin: srednje mehke

Združevalni način BrushSync
V nastavek je vgrajen mikročip, ki zazna in poveže nastavek Premium White z načinom White+, za optimalno odstranjevanje zobnih oblog in površinskih madežev, pri modelu DiamondClean Smart.

Za zagotavljanje najboljših rezultatov čiščenja zob z zobno ščetko Sonicare DiamondClean Smart je vgrajen opomnik, ki uporabnika s svetlobnim znakom opozori, kdaj je treba nastavek zamenjati – glede na to, kako dolgo in s kako močnim pritiskom se je nastavek uporabljal oz. najpozneje po treh mesecih uporabe.

Nastavek je primeren za uporabo na vseh električnih zobnih ščetkah Philips Sonicare, kjer se nastavki nameščajo na zatič.

Proizvajalec: Philips Sonicare

Nastavek se pritrdi na držalo ščetke s preprostim "klik" sistemom.

Profil nastavka se naravno prilega zobem in omogoča čiščenje težko dostopnih mest. S sonično tehnologijo se moč iz ročaja prenese do konice nastavka, tako se ščetine med čiščenjem premikajo gor - dol.

Za enostavno vzdrževanje in čiščenje se nastavek sname z nastavka, opere z vodo in namesti nazaj na ščetko.

  • 2 nastavka Sonicare Premium White W3 Black
  • 2 potovalni kapici
4,99 
Trdota ščetin: Medium (srednje trda), Soft (mehka)
2,10 
Trdota ščetin: Medium (srednje mehka), Soft (mehka)