Prihrani 20%

Sonicare 4300 ProtectiveClean (HX6803/04)

Za bolj zdrave dlesni in zobe:

 • čiščenje
 • senzor pritiska
 • 2 intenziteti
 • C2 Optimal Plaque Defence nastavek

 • Blagovna znamka:
  Spletna cena: 71,92    Stara cena: 89,90 
  Prihranite: 17,98  (20%)
  90845
  Na zalogi
  +


  Električna zobna ščetka Sonicare 4300 ProtectiveClean poskrbi za izjemno vsakodnevno čistočo vaših zob in prispeva k bolj belim zobem. Z napredno sonično tehnologijo ustvarja edinstveno čistilno delovanje, ki spremeni mešanico zobne paste in sline v bogato peno ter jo potisne med zobe, za zobe in rob dlesni, kjer je največ bakterij. S svojo tehnologijo uporabniku pomaga zmanjšati možnost nastanka kariesa.

  En način ščetkanja
  Clean (dvominutni program za vsakodnevno vrhunsko čiščenje zob)

  Časovni merilniki
  Quadpacer je intervalni merilnik časa, ki vas z zvočnim signalom na 30 sekund opomni, da očistite vsa štiri področja vaših zob.
  SmarTimer je merilnik časa, ki s samodejnim prenehanjem delovanja vzpodbudi, da ščetkate priporočeni 2 minuti.

  Senzor pritiska
  Sonicare 4300 ProtectiveClean ima dodan senzor pritiska, ki uporabnika med ščetkanjem opozori z nežnim vibriranjem, kadar le-ta med ščetkanjem izvaja premočen pritisk.

  Nastavek
  V kompletu Sonicare 4300 ProtectiveClean je priložen nastavek C2 Optimal Plaque Defence, ki ima goste ščetine za boljše odstranjevanje zobnih oblog ter ukrivljeno konico za dober dostop do težje dostopnih mest v ustih. Sčasoma se ščetine na nastavku obrabijo, zato ga je potrebno redno menjati.

  Združevalni način BrushSync
  V priložen nastavek Sonicare C2 je vgrajen mikročip, ki poskrbi, da je uporabnik z opozorilno lučko opozorjen, kdaj je treba nastavek zamenjati – glede na to, kako dolgo in s kako močnim pritiskom se je nastavek uporabljal.

  Polnilnik
  Kompletu je priložen praktični polnilnik.

  Garancija: 2 leti

  Električna zobna ščetka je varna za uporabo tudi na zobeh s fiksnim ortodontskim aparatom, mostički, vsadki, plombami, kronami in prevlekami.

  Proizvajalec: Philips Sonicare


  1. Na mokre ščetine nanesemo malo zobne paste.
  2. Ščetine nežno postavimo na rob dlesni, nastavek pa pod rahlim kotom.
  3. Vključimo zobno ščetko.
  4. Med ščetkanjem z rahlim pritiskom povečamo učinkovitost električne zobne ščetke Sonicare.
  5. Nastavek nežno in počasi premikamo po zobeh v kratkih pomikih naprej in nazaj, tako da daljše ščetine sežejo med zobe.
  6. Vsak predel ščetkamo 30 sekund, celoten čas ščetkanja je 2 minuti. Najprej se ščetkajo zunanje ploskve zgornjih zob, nato notranje ploskve zgornjih zob, potem zunanje ploskve spodnjih zob in nazadnje notranje ploskve spodnjih zob.
  • 1 držalo Sonicare 4300 ProtectiveClean
  • 1 nastavek C2 Optimal Plaque Defence, standard velikosti
  • 1 zaščitna kapica
  • 1 polnilnik