Sonicare FlexCare Platinum GREY (HX9112/12)

Z novim nastavkom AdaptiveClean in senzorjem pritiska za še nežnejše ščetkanje


Blagovna znamka:
Spletna cena: 169,90   
91121
Na zalogi
+


Električna zobna ščetka Sonicare FlexCare Platinum Grey je zelo učinkovita pri odstranjevanju zobnih oblog, hkrati pa ostaja nežna do dlesni in občutljivih zob. Patentirana sonična tehnologija z 31.000 gibi na minuto ustvarja edinstveno dinamično čistilno delovanje, ki spremeni mešanico zobne paste in sline v bogato peno ter jo potisne med zobe, za zobe in rob dlesni, kjer je največ bakterij. S kliničnimi raziskavami je dokazano, da odstrani večino zabarvanosti, ki jo povzročajo tobak, kava in pravi čaj, ter hkrati preprečuje bolezni dlesni.

Ščetka ima tri načine čiščenja in tri intenzivnosti ščetkanja, s katerimi si uporabnik izbere optimalno kombinacijo.

Senzor pritiska:
Novost električne zobne ščetke Sonicare FlexCare Platinum je senzor pritiska, ki uporabnika med ščetkanjem opozori z nežnim vibriranjem, kadar le-ta med ščetkanjem izvaja premočen pritisk.

Trije način ščetkanja:

 • Clean (dvominutni program za čiščenje zob)
 • White (dvominutno beljenje, ki odstrani površinske madeže, in dodatnih 30 s za posvetlitev in poliranje sprednjih zob)
 • Deep Clean (triminutno izmenično čiščenje in masiranje za izjemno čiste zobe)

Tri stopnje intenzivnosti ščetkanja:

 • nizka
 • srednja
 • visoka

Časovni merilniki

 • Quadpacer je intervalni merilnik časa, ki vas z zvočnim signalom na 30 sekund opomni, da očistite vsa štiri področja vaših zob.
 • Smartimer je merilnik časa, ki opozarja, da je ščetkanje končano, tako da se zobna ščetka po dveh minutah samodejno izključi.

Nastavek:
Nastavek InterCare ima različno dolge snope ščetin – za izboljšanje zdravja dlesni. Zmanjšuje vnetje in krvavitev dlesni, saj z daljšimi ščetinami bolje očisti prostore med zobmi in lažje doseže težje dostopna mesta v ustih.
Nastavek AdaptiveClean ima novo glavo z mehkimi stranicami iz gume. Vanjo vpete ščetine med ščetkanjem vpijajo morebitni prekomerni pritisk, saj se prilagajajo obliki površine vsakega zoba. Tako zagotavlja do 4-krat boljši stik s površino in do 10-krat boljše odstranjevanje zobnih oblog ob dlesni in med zobmi.

Polnilnik:
Luksuzni polnilnik ima dve odlagalni mesti za nastavek električne zobne ščetke Sonicare.

Garancija: 2 leti

Električna zobna ščetka je varna za uporabo tudi na zobeh s fiksnim ortodontskim aparatom, mostički, vsadki, plombami, kronami in prevlekami.

Proizvajalec: Philips Sonicare

 1. Na mokre ščetine nanesemo malo zobne paste.
 2. Ščetine nežno postavimo na rob dlesni, nastavek pa pod rahlim kotom.
 3. Vključimo zobno ščetko.
 4. Med ščetkanjem z rahlim pritiskom povečamo učinkovitost električne zobne ščetke Sonicare.
 5. Nastavek nežno in počasi premikamo po zobeh v kratkih pomikih naprej in nazaj, tako da daljše ščetine sežejo med zobe.
 6. Vsak predel ščetkamo 30 sekund, celoten čas ščetkanja je 2 minuti.
 7. Najprej se ščetkajo zunanje ploskve zgornjih zob, nato notranje ploskve zgornjih zob, potem zunanje ploskve spodnjih zob in nazadnje notranje ploskve spodnjih zob.
 • 1 držalo Sonicare FlexCare Platinum sive barve
 • 2 nastavka standard velikosti: 1 AdaptiveClean in 1 InterCare
 • 2 zaščitni kapici
 • 1 luksuzni polnilnik
 • 1 potovalni etui

Naročanje po priporočilnem lističu

Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost