Prihrani 20%
AKCIJA

Sonicare ProtectiveClean 4500 (HX6830/44)

Senzor pritiska, 2 načina čiščenja in funkcija BrushSync


Blagovna znamka:
Spletna cena: 71,92    Redna cena: 89,90 
Prihranite: 17,98 € (20%)
90847
Na zalogi
+


Električna zobna ščetka Sonicare ProtectiveClean 4500 poskrbi za izjemno vsakodnevno čistočo vaših zob in prispeva k bolj belim zobem. Patentirana sonična tehnologija z 31.000 gibi na minuto ustvarja edinstveno dinamično čistilno delovanje, ki spremeni mešanico zobne paste in sline v bogato peno ter jo potisne med zobe, za zobe in rob dlesni, kjer je največ bakterij. S svojo tehnologijo uporabniku pomaga zmanjšati možnost nastanka kariesa.

Dva načina ščetkanja

 • Clean (dvominutni program za vsakodnevno vrhunsko čiščenje zob)
 • White (za odstranjevanje površinskih madežev)

Časovni merilniki

 • Quadpacer je intervalni merilnik časa, ki vas z zvočnim signalom na 30 sekund opomni, da očistite vsa štiri področja vaših zob.
 • Smartimer je merilnik časa, ki s samodejnim prenehanjem delovanja vzpodbudi, da ščetkate priporočeni 2 minuti.

Senzor pritiska
Novi Sonicare ProtectiveClean 4500 ima dodan senzor pritiska, ki uporabnika med ščetkanjem opozori z nežnim vibriranjem, kadar le-ta med ščetkanjem izvaja premočen pritisk.

Nastavek
V kompletu Sonicare 4500 ProtectiveClean je priložen nastavek W2 Optimal White, ki ima gostejše ščetine za odstranjevanje površinskih madežev z zob. Sčasoma se ščetine na nastavku obrabijo, zato ga je potrebno redno menjati.

Združevalni način BrushSync
V priložen nastavek Sonicare W2 je vgrajen mikročip, ki zazna in poveže izbran nastavek z optimalnim programom. Hkrati obvesti uporabnika z opozorilno lučko in kratkim zvočnim signalom, kdaj je treba nastavek zamenjati – glede na to, kako dolgo in s kako močnim pritiskom se je nastavek uporabljal.

Polnilnik
Kompletu je priložen praktični polnilnik.

Garancija: 2 leti

Električna zobna ščetka je varna za uporabo tudi na zobeh s fiksnim ortodontskim aparatom, mostički, vsadki, plombami, kronami in prevlekami.

Proizvajalec: Philips Sonicare


 1. Na mokre ščetine nanesemo malo zobne paste.
 2. Ščetine nežno postavimo na rob dlesni, nastavek pa pod rahlim kotom.
 3. Vključimo zobno ščetko.
 4. Med ščetkanjem z rahlim pritiskom povečamo učinkovitost električne zobne ščetke Sonicare.
 5. Nastavek nežno in počasi premikamo po zobeh v kratkih pomikih naprej in nazaj, tako da daljše ščetine sežejo med zobe.
 6. Vsak predel ščetkamo 30 sekund, celoten čas ščetkanja je 2 minuti. Najprej se ščetkajo zunanje ploskve zgornjih zob, nato notranje ploskve zgornjih zob, potem zunanje ploskve spodnjih zob in nazadnje notranje ploskve spodnjih zob.
 • 1 držalo Sonicare 4500 ProtectiveClean
 • 1 nastavek W2 Optimal White, standard velikosti
 • 1 zaščitna kapica
 • 1 polnilnik

Naročanje po priporočilnem lističu

Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost