Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 15,00 € velja do 31. 5. 2020.

CURAPROX CPS perio (405, 406, 408, 410)

Izjemno dolge in izjemno mehke ščetine za čiščenje brez bolečin


Blagovna znamka:
Spletna cena: 7,51   
Medzobna ščetka CURAPROX CPS perio 405 Medzobna ščetka CURAPROX CPS perio 406 Medzobna ščetka CPS perio 408 Medzobna ščetka CPS perio 410
40072
Na zalogi
+


Medzobne ščetke CURAPROX CPS perio so hkrati učinkovite in prijetne za uporabo. Še posebej je to pomembno pri čiščenju večjih in izpostavljenih medzobnih prostorov, kjer so pogoste bolečine. Zato je pomembno, da medzobne ščetke niso samo učinkovite, ampak tudi ne povzročajo bolečin.

V prodaji so štiri velikosti medzobnih ščetk CURAPROX CPS perio: CPS 405, CPS 406, CPS 408 in CPS 410.

Za uporabo so zelo preproste: medzobno ščetko vstavite v medzobni prostor in izvlecite.

Imajo izjemno dolge ščetine in močnejše kirurško žično jedro CURAL®, ki zagotavlja, da so medzobne ščetke CURAPROX CPS perio zelo prožne in trpežne. CURAL® ne vsebuje niklja, tako da je primeren tudi za uporabo pri ljudeh z alergijo na to sestavino.

Proizvajalec: Curaden AG, Švica

Za temeljito čiščenje medzobnih prostorov mora biti medzobna ščetka prave velikosti. S svojimi ščetinami mora zapolniti ves medzobni prostor.

Medzobno ščetko CPS vstavite pravokotno na os držala v prečno odprtino, nato pa jo zasučite v vodoravno lego. Pri tem zasuku boste slišali rahel klik, kar potrjuje, da je ščetka trdno učvrščena.

  • Vrh medzobne ščetke nastavimo poševno na dlesen k vhodu v medzobni prostor.
  • Poiščemo optimalni kot vstavljanja in ščetko potisnemo do polovice.
  • Nato se ustavimo, ščetko nagnemo k dlesni in jo nežno potisnemo do konca v medzobni prostor.
  • Očiščeno!

Po uporabi ščetko operite pod tekočo vodo in jo pustite, da se na zraku posuši. Zamenjajte jo z novo po 8–15 dneh.

Pakiranje vsebuje:

  • 5 medzobnih ščetk CURAPROX perio
  • 1 plastično držalo CURAPROX UHS 451
  15.03.2020   Ortodontski aparat

Osnova za dobro ustno zdravje je temeljita ustna higiena, ki jo najlaže vzdržujemo z rednim odstranjevanjem zobnih oblog. Te niso nič drugega kot skupki bakterij in drugih mikroorganizmov, ki s svojim delovanjem lahko poškodujejo naše zobe in dlesni. Če želimo ohranjati dobro ustno zdravje, moramo dobro poznati svojo ustno votlino vključno z vsemi skritimi kotički, ki jih z zobno ščetko težje dosežemo, saj so to mesta z odličnimi pogoji za kopičenje bakterijskih oblog. Število takšnih kotičkov pa se nenadoma poveča, ko se v ustih pojavi fiksni zobni aparat.

Zobne obloge ne prizanašajo nikomur. Ogroženi so tako tisti, ki se smejijo s svojimi zobmi, kot tudi posamezniki s protetičnimi nadomestki. Pravzaprav so dlesni pri slednjih še bolj občutljive. Kako torej skrbeti za protetične nadomestke, če izgubljene zobe nadomešča katera od pogostih protetičnih rešitev, kot so mostički ali zobni vsadki?

  08.11.2017   Preventiva

Nega medzobnih prostorov je pomemben korak pri vsakodnevni skrbi za ustno zdravje, za ljudi z različnimi oblikami parodontalnega obolenja pa celo nepogrešljiv. Za popolno nego zob in dlesni ter svež dah je ob zobni ščetki priporočljivo uporabiti še medzobne ščetke, ki jih lahko varno vstavite v medzobni prostor, kjer se bodo ščetine popolnoma razprle ter učinkovito in brez poškodb očistile dlesen in stranski površini zob.

  27.03.2017   Ortodontski aparat

Če je včasih veljalo, da zobni aparat nosijo samo otroci, se nam zdaj z njim nasmehne tudi vedno več odraslih. Starostne omejitve za odpravljanje zobnih nepravilnosti pravzaprav ni, saj zobje tako pri otrocih kot pri odraslih niso trdno zakoreninjeni v dlesen. Vanjo so vpeti s posebnimi vlakni, kar omogoča, da nepravilnosti odpravimo tudi v drugem ali tretjem starostnem obdobju.

Naročanje po priporočilnem lističu

Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost