Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 15,00 € velja do 31. 5. 2020.

CURAPROX CPS prime (06, 07, 08, 09, 011)

Medzobne ščetke za čiščenje zelo tesnih medzobnih prostorov brez tveganja poškodb


Blagovna znamka:
Spletna cena: 7,51   
Medzobna ščetka CURAPROX CPS "prime" 06 Medzobna ščetka CURAPROX CPS "prime" 07 Medzobna ščetka CPS "prime" 08 Medzobna ščetka CPS "prime" 09 Medzobna ščetka CPS "prime" 011
40045
Na zalogi
+


Medzobne ščetke CURAPROX CPS prime so učinkovite, nežne in zapolnijo celoten medzobni prostor brez tveganja poškodb. Primerne so za čiščenje najmanjših medzobnih prostorov. Z njihovo redno uporabo lahko preprečimo nastajanje kariesa v medzobnem prostoru, gingvitisa in periodontitisa.

Redna in pravilna uporaba medzobne ščetke CURAPROX CPS odpravi vse največje pomanjkljivosti običajne zobne ščetke - še posebej pri odstranjevanju oblog med zobmi - in je najpomembnejši pripomoček pri doseganju čistih zob in svežega daha ter pri preprečevanju obolenj dlesni in parodontalnih bolezni!

V prodaji je 5 velikosti medzobnih ščetk CURAPROX CPS prime: CPS 06, CPS 07, CPS 08, CPS 09 in CPS 011.

NOVO - medzobne ščetke CPS 06 so že na voljo v novem pakiranju CURAPROX CPS prime start 06, ki vsebuje 5 medzobnih ščetk in dve držali: kratko UHS 409 s pokrovčkom in novo daljše UHS 470.

Za uporabo so zelo preproste: medzobno ščetko vstavite v medzobni prostor in izvlecite.

Zaradi zelo mehkih in dolgih ščetin ter izredno tanke in močne kirurške žice CURAL,® dosežejo težje dostopna mesta ter učinkovito in brez poškodb očistijo dlesen in stranski površini zoba.

Proizvajalec: Curaden AG, Švica

Za temeljito čiščenje medzobnih prostorov mora biti medzobna ščetka prave velikosti. S svojimi ščetinami mora zapolniti ves medzobni prostor.

Medzobno ščetko CPS vstavite pravokotno na os držala v prečno odprtino, nato pa jo zasučite v vodoravno lego. Pri tem zasuku boste slišali rahel klik, kar potrjuje, da je ščetka trdno učvrščena.

  • Vrh medzobne ščetke nastavimo poševno na dlesen k vhodu v medzobni prostor.
  • Poiščemo optimalni kot vstavljanja in ščetko potisnemo do polovice.
  • Nato se ustavimo, ščetko nagnemo k dlesni in jo nežno potisnemo do konca v medzobni prostor.
  • Očiščeno!

Po uporabi ščetko operite pod tekočo vodo in jo pustite, da se na zraku posuši. Zamenjajte jo z novo po 8–15 dneh.

Ustrezno velikost medzobne ščetke najbolje določi zobozdravnik ali ustni higienik z merilno sondo IAP.

Pakiranje vsebuje:

  • 5 medzobnih ščetk CURAPROX prime
  • 1 mini plastično držalo CURAPROX UHS 409
  08.11.2017   Preventiva

Nega medzobnih prostorov je pomemben korak pri vsakodnevni skrbi za ustno zdravje, za ljudi z različnimi oblikami parodontalnega obolenja pa celo nepogrešljiv. Za popolno nego zob in dlesni ter svež dah je ob zobni ščetki priporočljivo uporabiti še medzobne ščetke, ki jih lahko varno vstavite v medzobni prostor, kjer se bodo ščetine popolnoma razprle ter učinkovito in brez poškodb očistile dlesen in stranski površini zob.

Naročanje po priporočilnem lističu

Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost