Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 15,00 € velja do 31. 5. 2020.

CURAPROX Baby trak za dudo

Za uporabo z dudo in obročkom za grizenje Curaprox Baby


Blagovna znamka:
Spletna cena: 8,15   
40397
Na zalogi
+


Trak za duda CURAPROX Baby je na voljo v treh barvah: v modri, roza in oranžni. Trak se na dudo pripne z ježkom, s sponko pa se pričvrsti na oblačilo. Lahko se uporablja tudi za pritrditev obročka za žvečenje CURAPROX Baby.

Materiali ne vsebujejo bisfenola A (BPA), nitrozamina, ftalatov in AZO-barvil.

Proizvajalec: Curaden AG, Švica

Čiščenje:
  • trak očistite z mlačno milnico in ga operite pod tekočo vodo
  • se ne prekuhava ali sterilizira s paro
  • se ne pere v pomivalnem ali pralnem stroju

  • 1 trak za dudo CURAPROX Baby
  18.04.2019   Otroški zobje

Čeprav mlečni zobje v nekaj letih izpadejo in jih nadomestijo stalni, njihove nege ne gre zanemarjati. Še več, otroške zobe moramo posebno dobro negovati, saj so zaradi tanjše sklenine dovzetnejši za napad kariesa. Njihovo slabo zdravje lahko resno škodi tudi stalnim zobem, ki se začnejo razvijati takoj, ko izrastejo prvi mlečni.

  01.06.2017   Otroški zobje

Vesna Kaloh, specialistka zobne in čeljustne ortopedije, se v svoji praksi z nepravilno oblikovanimi čeljustmi, ki so posledica nepravilne funkcije v predelu ust, srečuje že pri triletnikih. Pravi, da je težava dude na splošno ta, da bi si vsak starš želel takšno, ki jo otrok takoj sprejme in se nanjo navadi, vendar ne preveč, da ne bi prišlo do neželenih posledic, kot so nepravilna oblika neba in zgornjega zobnega loka ter nepravilna lega jezika na ustnem dnu, kar običajno vodi v nadaljnji nepravilni razvoj zob. V zvezi s tem smo ji zastavili nekaj vprašanj.

  27.03.2017   Otroški zobje

Sinov križni ugriz je ortodontskega strokovnjaka Herberta Picka spodbudil k razvoju ortodontsko optimizirane dude, ki zaradi svoje posebne oblike in uporabljenih materialov izjemno zmanjšuje tveganje za neustrezen razvoj ust, čeljusti in ugriza. Ker je zasnovana biofunkcionalno, podpira otrokov naravni razvoj, ne povzroča deformacij in ne otežuje dihanja. Poleg preventivne funkcije ima duda tudi korektivni učinek – to potrjujejo nekateri dokazi, ki pa so še znanstveno preverjajo.

  28.12.2016   Otroški zobje

Za mnoge starše blagoslov, za ortodonte pa pogosto prekletstvo: duda kot eden izmed načinov prilagoditve nagona naravnega sesanja pri novorojenčkih in dojenčkih lahko pripomore k nepravilnostim v razvoju čeljusti, motnjam dihanja in težavam pri požiranju. Nova duda CURAPROX Baby ponuja rešitev. Dental Tribune Online je objavil intervju s priznanim ortodontom dr. Herbertom Pickom v Hamburgu – o smislu, namenu in pomembnosti uporabe dud ter o nedavnih ortodontskih ugotovitvah glede otrok.

Naročanje po priporočilnem lističu

Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost