Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 15,00 € velja do 31. 5. 2020.

Obroček za grizenje CURAPROX CBR

Vzbuja radovednost in blaži bolečino


Blagovna znamka:
Spletna cena: 22,04   
40204
Na zalogi
+


Obroček za grizenje CURAPROX CURAbaby z masažno zobno ščetko in ropotuljico lajša stisko in bolečine ob izraščanju zob, in to brez protibolečinskih sredstev. Poleg tega občutek v ustih ter vidni in slušni dražljaji spodbujajo razvoj otrokove naravne radovednosti že od drugega meseca starosti. Obroček za grizenje CURAbaby je masažna in hkrati prva zobna ščetka, ki pripravi dojenčke na ustrezno zobno ščetko CURAPROX CK 4260.

Obroček za grizenje CURAbaby:

  • ropotuljica z barvnimi kroglicami za ohranjanje pozornosti in razvoj ustrezne koordinacije
  • prijemanje, občutenje, videnje in poslušanje − različne površine, različne trdote
  • s svojim jezikom in nebom v ustih dojenček odkriva zanimive teksture in površine
  • iz biokompatibilnih materialov, odporen na slino, nelomljiv in odporen na ugriz

Ne vsebuje bisfenola A (BPA)!

Priporočamo uporabo skupaj s trakom CURAPROX Baby, da bo malček imel obroček za grizenje vedno ob sebi.

Proizvajalec: Curaden AG, Švica

  • obroček je primeren za otroke od 2. meseca starosti dalje
  • ko so malčkovi zobje tako ostri, da bi lahko odgriznil mehke plastične dele, obročka ne uporabljajte več
  • 1 obroček za grizenje CURAPROX CBR
  18.04.2019   Otroški zobje

Čeprav mlečni zobje v nekaj letih izpadejo in jih nadomestijo stalni, njihove nege ne gre zanemarjati. Še več, otroške zobe moramo posebno dobro negovati, saj so zaradi tanjše sklenine dovzetnejši za napad kariesa. Njihovo slabo zdravje lahko resno škodi tudi stalnim zobem, ki se začnejo razvijati takoj, ko izrastejo prvi mlečni.

  01.06.2017   Otroški zobje

Vesna Kaloh, specialistka zobne in čeljustne ortopedije, se v svoji praksi z nepravilno oblikovanimi čeljustmi, ki so posledica nepravilne funkcije v predelu ust, srečuje že pri triletnikih. Pravi, da je težava dude na splošno ta, da bi si vsak starš želel takšno, ki jo otrok takoj sprejme in se nanjo navadi, vendar ne preveč, da ne bi prišlo do neželenih posledic, kot so nepravilna oblika neba in zgornjega zobnega loka ter nepravilna lega jezika na ustnem dnu, kar običajno vodi v nadaljnji nepravilni razvoj zob. V zvezi s tem smo ji zastavili nekaj vprašanj.

  27.03.2017   Otroški zobje

Sinov križni ugriz je ortodontskega strokovnjaka Herberta Picka spodbudil k razvoju ortodontsko optimizirane dude, ki zaradi svoje posebne oblike in uporabljenih materialov izjemno zmanjšuje tveganje za neustrezen razvoj ust, čeljusti in ugriza. Ker je zasnovana biofunkcionalno, podpira otrokov naravni razvoj, ne povzroča deformacij in ne otežuje dihanja. Poleg preventivne funkcije ima duda tudi korektivni učinek – to potrjujejo nekateri dokazi, ki pa so še znanstveno preverjajo.

  28.12.2016   Otroški zobje

Za mnoge starše blagoslov, za ortodonte pa pogosto prekletstvo: duda kot eden izmed načinov prilagoditve nagona naravnega sesanja pri novorojenčkih in dojenčkih lahko pripomore k nepravilnostim v razvoju čeljusti, motnjam dihanja in težavam pri požiranju. Nova duda CURAPROX Baby ponuja rešitev. Dental Tribune Online je objavil intervju s priznanim ortodontom dr. Herbertom Pickom v Hamburgu – o smislu, namenu in pomembnosti uporabe dud ter o nedavnih ortodontskih ugotovitvah glede otrok.

Naročanje po priporočilnem lističu

Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost