Prihrani 30%
AKCIJA

Jordan Green Clean komplet za ustno nego

Komplet vsebuje:

 • zobno ščetko soft ali medium
 • zobno nitko po izbiri in
 • • zobno pasto

Blagovna znamka:
Spletna cena: 7,98    Redna cena: 11,37 
Prihranite: 3,39 € (30%)
88522/88505/88540
Na zalogi
+


Komplet Jordan Green Clean sestavljajo izdelki, ki so narejeni iz skrbno izbranih recikliranih in bio materialov, kar uporabniku omogoča, da skrbi za svoje zobe z vednostjo, da naredi hkrati nekaj dobrega tudi za našo zemljo.

Komplet Jordan Green Clean za ustno nego vsebuje:
- zobno ščetko Green Clean (mehko ali srednje mehko),
- nitko Green Clean po izbiri in
- DARILO: zobno pasto Jordan Green Clean Cavity Protection.

Lastnosti izdelka:

 • zobna ščetka Green Clean: ergonomsko držalo, trdota ščetin: soft ali medium (mehka ali srednje mehka)
 • nitka Green Clean Floss: iz materialov, sprejemljivih za vegane, embalaža 100 % brez plastike, tulec za navijanje iz 100 % reciklirane plastike
 • nitka Green Clean Flosser na držalu: za večkratno uporabo, enostavna menjava lokov z zobno nitko
 • zobna pasta Green Clean Cavity Protection: 98 % naravnih sestavin, izvlečki zelenega čaja, zelo nizek RDA, 1450 ppm F

Proizvajalec: Lilleborg AS, Norveška

 • Zobno ščetko postavite na rob dlesni (pod kotom 45 stopinj glede na dlesen) in izvajajte majhne krožne gibe. Vsak dan zobe dosledno ščetkajte, tako da bo vsak zob zagotovo temeljito očiščen.
 • Zobna nitka: Iz škatlice izvlecite primerno dolžino zobne nitke in jo odtrgajte. Nitko zavijte okrog obeh kazalcev, tako da boste s palcema lahko popolnoma obvladovali vodenje nitke. Nitko z žagajočimi gibi počasi vodite v medzobni prostor. Zobe očistite tudi pod robom dlesni.
 • Zobna nitka na držalu: Lok z nitko in držalo sestavite tako, da lok vstavite v zarezo na vrhu držala. Nitko vstavite med zobe in jo pomikajte po zobnih robovih. Očistite tudi pod robom dlesni. Po uporabi nitko splaknite z vodo.
 • Zobna pasta ni primerna za otroke mlajše od 6 let.
 • zobna ščetka Jordan Green Clean (soft ali medium)
 • zobna nitka Jordan Green Clean Floss, 30m ali zobna nitka Green Clean Flosser (1 držalo, 6 lokov)
 • 75 ml zobne paste Jordan Green Clean Cavity Protection
 • Sestavine (INCI):

  AQUA, SORBITOL, HYDRATED SILICA, XYLITOL, GLYCOLIPIDS, XANTHAN GUM, STEVIA REBAUDIANA EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, GLYCERIN, MALTODEXTRIN, SODIUM FLUORIDE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, SORBIC ACID, AROMA.

  12.09.2018   Estetika

Uporaba belilnih zobnih past je ena najbolj priljubljenih domačih metod za beljenje zob. Običajno zato, ker ne zahteva obiska strokovnjaka za ustno zdravje in ker je cenovno ugodnejša. Vendar to naj ne bosta edina razloga, da odhitite v najbližjo prodajalno in domov odnesete katero koli belilno zobno pasto. Da ne boste naredili več škode kot koristi, prej preverite sestavo izdelka, ki ga nameravate kupiti.

  09.02.2018   Karies

Zobno ščetko uporabljamo bolj ali manj vsi že od trenutka, ko nam je v ustih izrastel prvi zob in k njej po nekem nepisanem pravilu dodamo še zobno pasto. Pa se kdaj vprašamo kaj je zares v zobni pasti? Je vse, kar pasta vsebuje nujno potrebno in ali je sploh zdravo? Predvsem bi morala biti zobna pasta koristna in neškodljiva. Mnoge zobne paste na trgu pa zaradi svojih sestavin škodijo površini zob, dražijo ustno sluznico in lahko mnogokrat vplivajo na pogostejši pojav aft.

  21.06.2016   Preventiva

Zgodi se, da kljub ustrezni izbiri in uporabi zobne in medzobne ščetke ter zobne nitke, ne moremo zagotoviti zadostnih pogojev za vzdrževanje dobrega ustnega zdravja. Vzrokov je lahko več. Stres, hormonske spremembe, oslabljen imunski sistem, operativni posegi in puljenje. Pri fiksnih ortodontskih aparatih je na primer veliko težko dostopnih mest, ki otežujejo temeljito ščetkanje. V takih primerih si pomagamo z ustnimi vodami, pastami in geli, ki vsebujejo učinkovine s protibakterijskim delovanjem.


Naročanje po priporočilnem lističu

Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost