Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 15,00 € velja do 31. 5. 2020.

CURAPROX Perio Plus+ Protect

klorheksidin - CHX CITROX®

Ustna voda je primerna za kratkotrajno uporabo ob najrazličnejših težavah v ustni votlini, invazivnih posegih in za močno razdražene dlesni.


Blagovna znamka:
Spletna cena: 9,68   
40655
Na zalogi
+


Ustna voda CURAPROX Perio Plus+ Protect ima zraven 0,12 % klorheksidina (CHX) tudi CITROX®. Klorheksidin učinkovito obvladuje nastanek zobnih oblog, CITROX® pa dokazano poveča učinek klorheksidina, ob tem pa je prijetnega okusa in ne vpliva na zmožnost okušanja.

CITROX® je naravni izvleček devetih bioflavonoidov iz grenke pomaranče. Ti bioflavonoidi imajo močno in široko antiseptično učinkovanje, delujejo pa tudi protiglivično in protivirusno. Je popolnoma naraven in nima neželenih učinkov. CITROX® zmanjša tveganje za obarvanje tkiv zaradi klorheksidina.

Ustna voda CURAPROX Perio Plus+ Protect ne vsebuje alkohola, zato ne izsušuje ustne sluznice. Primerna je za kratkotrajno uporabo (do 3 tedne).

Uporabljamo jo ob pojavu težav v ustni votlini, saj krepi in ohranja zobe in dlesni zdrave.

V prodaji so tudi ustne vode CURAPROX Perio Plus+:

Proizvajalec: Curaden International AG, Švica

  • Uporaba: dvakrat na dan (zjutraj in zvečer) po 60 sekund spiranja z 10 ml ustne vode.
  • Ustna voda se lahko uporablja največ 3 tedne dni oz. po navodilih izbranega strokovnjaka za ustno higieno.
  • Sočasno uporabljajte samo zobne paste, ki ne vsebujejo SLS-a (natrijevega lavril sulfata), saj le-ta nevtralizira delovanje CHX (klorheksidina).
  • v steklenički je 200 ml ustne vode CURAPROX Perio Plus+ Protect

  • Sestavine (INCI):
    AQUA, XYLITOL, POLYSORBATE 20, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, AROMA, PHENOXYETHANOL, VP/VA COPOLYMER, SUCRALOSE, CETYLPYRIDINIUM CHLORIDE, POLYLYSINE, CITRIC ACID, CITRUS AURANTIUM AMARA FRUIT EXTRACT*, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE

  05.04.2020   Preventiva

Zgodi se, da kljub ustrezni izbiri in uporabi zobne in medzobne ščetke ter zobne nitke, ne moremo zagotoviti zadostnih pogojev za vzdrževanje dobrega ustnega zdravja. Vzrokov je lahko več. Stres, hormonske spremembe, oslabljen imunski sistem, operativni posegi in puljenje. Pri fiksnih ortodontskih aparatih je na primer veliko težko dostopnih mest, ki otežujejo temeljito ščetkanje. V takih primerih si pomagamo z ustnimi vodami, pastami in geli, ki vsebujejo učinkovine s protibakterijskim delovanjem.

Naročanje po priporočilnem lističu

Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost