CURAPROX Perio Plus+ Regenerate

klorheksidin - CHX CITROX® hialuronska kislina

Ustna voda je primerna za kratkotrajno uporabo po operativnem posegu v ustni votlini.


Blagovna znamka:
Spletna cena: 9,68   
40660
Na zalogi
+


Ustna voda CURAPROX Perio Plus+ Regenerate ima zraven 0,09 % klorheksidina (CHX) še CITROX® in hialuronsko kislino. Klorheksidin učinkovito obvladuje nastanek zobnih oblog, CITROX® pa dokazano poveča učinek klorheksidina, ob tem pa je prijetnega okusa in ne vpliva na zmožnost okušanja.

CITROX® je naravni izvleček devetih bioflavonoidov iz grenke pomaranče. Ti bioflavonoidi imajo močno in široko antiseptično učinkovanje, delujejo pa tudi protiglivično in protivirusno. Je popolnoma naraven in nima neželenih učinkov. CITROX® zmanjša tveganje za obarvanje tkiv zaradi klorheksidina.

Ustna voda CURAPROX Perio Plus+ Regenerate ne vsebuje alkohola, zato ne izsušuje ustne sluznice. Primerna je za kratkotrajno uporabo (do 4 tedne).

S hialuronsko kislino, ki pospešuje obnovo mehkih obzobnih tkiv, je še posebej priporočljiva za uporabo po operativnem posegu v ustni votlini.

V prodaji so tudi ustne vode CURAPROX Perio Plus+:

Proizvajalec: Curaden International AG, Švica

  • Uporaba: dvakrat na dan 60 sekund spiranja z 10 ml ustne vode
  • Ustna voda se uporablja največ en mesec oz. po navodilih izbranega strokovnjaka za ustno zdravje
  • Sočasno uporabljajte samo zobne paste, ki ne vsebujejo SLS-a (natrijevega lavril sulfata), saj le-ta nevtralizira delovanje CHX (klorheksidina).
  • v steklenički je 200 ml ustne vode CURAPROX Peri Plus+ Regenerate

  • Sestavine (INCI):
    AQUA, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM GLUCONATE, XYLITOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYSORBATE 20, SODIUM HYALURONATE, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, AROMA, CYCLODEXTRIN, PHENOXYETHANOL, VP/VA COPOLYMER, SUCRALOSE, LACTIC ACID, CETYLPYRIDINIUM CHLORIDE, DISODIUM PHOSPHATE, SODIUM PHOSPHATE, CITRIC ACID, CITRUS AURANTIUM AMARA FRUIT EXTRACT*, GLYCERIN, POLYLYSINE, SODIUM CHLORIDE

  21.06.2016   Preventiva

Zgodi se, da kljub ustrezni izbiri in uporabi zobne in medzobne ščetke ter zobne nitke, ne moremo zagotoviti zadostnih pogojev za vzdrževanje dobrega ustnega zdravja. Vzrokov je lahko več. Stres, hormonske spremembe, oslabljen imunski sistem, operativni posegi in puljenje. Pri fiksnih ortodontskih aparatih je na primer veliko težko dostopnih mest, ki otežujejo temeljito ščetkanje. V takih primerih si pomagamo z ustnimi vodami, pastami in geli, ki vsebujejo učinkovine s protibakterijskim delovanjem.


Naročanje po priporočilnem lističu

Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost