Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 15,00 € velja do 31. 5. 2020.

CURAPROX DF 845 implant & braces

Idealna za čiščenje ob protetičnih pripomočkih in ortodontskih aparatih


Blagovna znamka:
Spletna cena: 9,77   
40126
Na zalogi
+


Zobna nitka CURAPROX DF 845 je idealna za čiščenje ob protetičnih pripomočkih in ortodontskih aparatih. V navitju se izmenjujejo deli z mehko čistilno gobico in plastični vdevalni deli, kjer nitko prerežemo in jo vstavimo v težko dostopno območje. Posebej praktično: plastičnih vdevalcev slina ne omehča, tako da ostanejo čvrsti ves čas uporabe.

Prednosti zobne nitke CURAPROX DF 845:

  • za čiščenje ob kronah, mostičkih, zobnih vsadkih in ortodontskih aparatih
  • v navitju se izmenjujeta plastični vdevalec in mehka čistilna gobica

Proizvajalec: Curaden AG, Švica

Plastični vdevalni del na obeh straneh gobice omogoča vstavitev tudi v najožje prostore med zobmi, čistilna gobica pa enostavno preide tako prostore med zobmi kot pod žičkami ob nosilcih fiksnega ortodontskega aparata. Zaradi priročne škatlice, v kateri je ta nitka pakirana, je lahko vedno pri roki – doma in na poti.

  • v navitju je 50 mehkih delov z vmesnimi plastičnimi vdevalnimi deli
  15.03.2020   Ortodontski aparat

Osnova za dobro ustno zdravje je temeljita ustna higiena, ki jo najlaže vzdržujemo z rednim odstranjevanjem zobnih oblog. Te niso nič drugega kot skupki bakterij in drugih mikroorganizmov, ki s svojim delovanjem lahko poškodujejo naše zobe in dlesni. Če želimo ohranjati dobro ustno zdravje, moramo dobro poznati svojo ustno votlino vključno z vsemi skritimi kotički, ki jih z zobno ščetko težje dosežemo, saj so to mesta z odličnimi pogoji za kopičenje bakterijskih oblog. Število takšnih kotičkov pa se nenadoma poveča, ko se v ustih pojavi fiksni zobni aparat.

Zobne obloge ne prizanašajo nikomur. Ogroženi so tako tisti, ki se smejijo s svojimi zobmi, kot tudi posamezniki s protetičnimi nadomestki. Pravzaprav so dlesni pri slednjih še bolj občutljive. Kako torej skrbeti za protetične nadomestke, če izgubljene zobe nadomešča katera od pogostih protetičnih rešitev, kot so mostički ali zobni vsadki?

Naročanje po priporočilnem lističu

Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost