Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost

Filter izdelkov Filter izdelkov


Zobne paste

Cena: 27,03 

CURAPROX Black is White – belilna zobna pasta odstrani zabarvanje zob, in to z aktivnim ogljikom, ki madeže vpije in jih nežno odstrani, ob tem pa ne poškoduje zobne sklenine. Priložena je tudi zobna ščetka CURAPROX Black is White, ki ima 5100 vlaken CUREN®.

Na zalogi
+

Cena: 27,03 

CURAPROX White is Black – belilna zobna pasta odstrani zabarvanje zob, in to z aktivnim ogljikom, ki madeže vpije in jih nežno odstrani, ob tem pa ne poškoduje zobne sklenine. Priložena je tudi zobna ščetka CURAPROX White Is Black, s 5100 vlaken CUREN®.

Ni zaloge

Cena: 15,05  13,55 

[BE YOU.] Pure Happiness CURAPROX - zobna pasta pomaga pri preobčutljivih zobeh, ne povzroča aft, spodbuja naravno delovanje sline, zavira nastajanje plaka in poskrbi tudi za dlesni. V prodaji skupaj z ultra mehko zobno ščetko CS 5460.

Na zalogi
+

Cena: 15,05  13,55 

[BE YOU.] Rising star CURAPROX - zobna pasta pomaga pri preobčutljivih zobeh, ne povzroča aft, spodbuja naravno delovanje sline, zavira nastajanje plaka in poskrbi tudi za dlesni. V prodaji skupaj z ultra mehko zobno ščetko CS 5460.

Na zalogi
+

Cena: 15,05  13,55 

[BE YOU.] Explorer CURAPROX - zobna pasta pomaga pri preobčutljivih zobeh, ne povzroča aft, spodbuja naravno delovanje sline, zavira nastajanje plaka in poskrbi tudi za dlesni. V prodaji skupaj z ultra mehko zobno ščetko CS 5460.

Na zalogi
+

Cena: 15,05  13,55 

[BE YOU.] Candy lover CURAPROX - zobna pasta pomaga pri preobčutljivih zobeh, ne povzroča aft, spodbuja naravno delovanje sline, zavira nastajanje plaka in poskrbi tudi za dlesni. V prodaji skupaj z ultra mehko zobno ščetko CS 5460.

Na zalogi
+

Cena: 15,05  13,55 

[BE YOU.] Challenger CURAPROX - zobna pasta pomaga pri preobčutljivih zobeh, ne povzroča aft, spodbuja naravno delovanje sline, zavira nastajanje plaka in poskrbi tudi za dlesni. V prodaji skupaj z ultra mehko zobno ščetko CS 5460.

Na zalogi
+

Cena: 15,05  13,55 

[BE YOU.] Daydreamer CURAPROX - zobna pasta pomaga pri preobčutljivih zobeh, ne povzroča aft, spodbuja naravno delovanje sline, zavira nastajanje plaka in poskrbi tudi za dlesni. V prodaji skupaj z ultra mehko zobno ščetko CS 5460.

Na zalogi
+

Cena: 15,05  12,79 

CURAPROX [BE YOU.] paket šestih okusov – zobne paste pomagajo pri preobčutljivih zobeh, ne povzročajo aft, spodbujajo naravno delovanje sline, zavirajo nastajanje plaka in poskrbijo tudi za dlesni. V prodaji skupaj z ultra mehko zobno ščetko CS 5460.

Na zalogi
+

Cena: 5,99 

Zobna pasta CURAPROX Enzycal 1450 s 1450 p.p.m. natrijevega fluorida, brez SLS-a in s tremi naravnimi encimi za dodatno pomoč pri zaščiti pred kariesom

Na zalogi
+

Cena: 5,99 

Zobna pasta CURAPROX Enzycal 950 brez SLS-a in s tremi naravnimi encimi za dodatno pomoč pri zaščiti pred kariesom

Na zalogi
+

Cena: 12,50  10,63 

Zobna pasta Bluem s čistim kisikom in medom za nego implantatov, zdravljenje poškodovanih dlesni ali vzdrževanje zdravih zob in dlesni

Na zalogi
+

Cena: 10,41 

Parodontalni gel Curasept ADS 350 dlesni zaščiti in neguje, hkrati pa prepreči nastajanje zobnih oblog

Na zalogi
+

Cena: 12,64  10,12 

CURAPROX set z zobno ščetko CS 5460 in zobno pasto ADS 705 za odlično nego zob, ko je le-ta otežena, brez sls-a

Na zalogi
+

Cena: 7,48 

Zobna pasta Curasept ADS ® 705 s klorheksidinom za zaviranje nastanka zobnih oblog in sistemom ADS® za bistveno zmanjšanje rjavkastega zabarvanja.

Na zalogi
+

Cena: 7,48 

Zobna pasta Curasept ADS 712 s klorheksidinom (CHX) za zaviranje nastanka zobnih oblog in sistemom ADS® (Anti-Discoloration System) za bistveno zmanjšanje rjavkastega zabarvanja.

Na zalogi
+

Cena: 24,99 

CURAPROX darilni komplet White is Black – belilna zobna pasta odstrani zabarvanje zob, in to z aktivnim ogljikom, ki madeže vpije in jih nežno odstrani, ob tem pa ne poškoduje zobne sklenine. Priloženi sta dve zobni ščetki CURAPROX, s 5100 vlaken CUREN®.

Na zalogi
+

Cena: 7,99 

Zobna pasta CURAPROX Perio Plus+ Support odlično dopolnjuje ustne vode Perio Plus+. S svojimi učinkovinami (CHX, CITROX®, HA, PVP/VA, brez SLS-a) zagotavlja idealno zaščito zob in dlesni pred ustnimi boleznimi.

Na zalogi
+

Cena: 5,20 

Parodontalni gel CURAPROX Perio Plus+ Focus za lokalno uporabo kot intenzivna podpora pri zdravljenju s 0,50% kloheksidina, CITROX®-om in hialuronsko kislino.

Na zalogi
+

Cena: 2,39 

Otroška zobna pasta Jordan Kids za otroke stare do 5 let, je nežnega okusa maline, brez SLS in brez dodanega sladkorja.

Na zalogi

Cena: 5,99 

Zobna pasta CURAPROX Enzycal brez fluoridov, brez SLS-a in s tremi naravnimi encimi za dodatno pomoč pri zaščiti pred kariesom

Na zalogi
+

Cena: 2,39 

Otroška zobna pasta Jordan Junior za otroke stare od 6 do 12 let, je nežnega sadnega okusa, brez SLS in brez dodanega sladkorja.

Na zalogi
+

Cena: 14,95 

Čistilna pena Bluem s čistim kisikom in medom za nego implantatov, zdravljenje poškodovanih dlesni ali vzdrževanje zdravih zob in dlesni

Na zalogi
+

Cena: 12,50  10,63 

Zobna pasta Bluem s čistim kisikom in medom ter obogatena z naravnim kalcijevim fluoridom za nego implantatov, zdravljenje poškodovanih dlesni ali vzdrževanje zdravih zob in dlesni.

Na zalogi
+