CURAPROX [BE YOU.] Rising star set, grenivka in bergamotka

Vzhajajoča zvezda - sočna grenivka in poživljajoča bergamotka s poprovo meto in mentolom - za bakterijsko ravnovesje v ustni votlini, bolj bele zobe in svež dah z mentolom


Blagovna znamka:
Spletna cena: 15,05   
40563
Na zalogi
+


[BE YOU.] Rising star CURAPROX

Zobna pasta CURAPROX [BE YOU.] Rising star, z okusom grenivke in bergamotke vsebuje naravne sestavine in zelišča, ki podpirajo naravno zaščito zob in dlesni ter pripomorejo k popolnejši ustni higieni: varuje pred zobno gnilobo, zagotavlja trajno svež dah, pomaga pri preobčutljivih zobeh, ne povzroča aft, spodbuja naravno delovanje sline, zavira nastajanje plaka in poskrbi tudi za dlesni.

• Barvna zrnca v prozorni pasti med ščetkanjem sproščajo mentol – za dolgotrajnejšo svežino.
950 ppm natrijevega fluorida preprečuje nastajanje zobne gnilobe.
Encimi za krepitev naravne zaščitne vloge sline – zavirajo rast bakterij in povečajo naravno ravnovesje ustne flore.
Izvlečki zelišč za protivnetni učinek – ameriški slamnik, vražji krempelj in azijski vodni popnjak.
Vitamin B5 dodatno zaščiti dlesni, saj ohranja vlažnost sluznice.
• Brez SLS-a, brez triklosana, brez mikroplastike.
• Nizkoabrazivna zobna pasta, prijazna do sklenine, RDA 50.

Varna in učinkovita pot do bolj belih zob
• Naravni encim glukoza oksidaza sladkor v ustih pretvori v naravni vodikov peroksid in delno v kisik, oba pa poskrbita za naravno beljenje zob.
• Optično belilo Prestige Sparkling Blue® na zobeh naredi prosojen filter, ki odbija rumeno barvo in naredi zobe bolj bele.
• Hidroksilapatit remineralizira zobno sklenino in zgladi zobno površino ter tako zmanjša možnost nastajanja novih madežev.

Pakiranju je priložena barvno ujemajoča ultra mehka zobna ščetka CURAPROX CS 5460, ki ima 5460 ultra tankih ščetin, majhno glavo in osemkotno držalo – za učinkovito odstranjevanje zobnih oblog.

Proizvajalec: Curaden AG, Švica

za optimalno delovanje zobno pasto uporabimo s priloženo zobno ščetko CS 5460
za vsakodnevno uporabo

1 belilna zobna pasta CURAPROX [BE YOU.] Rising star, 90 ml
1 zobna ščetka CURAPROX CS 5460 s pokrovčkom


Sestavine (INCI) zobne paste Rising star:

 • Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Sorbitol, Xylitol, Panthenol, Aroma, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Glucose, Microcrystalline Cellulose, Hydroxyapatite (Nano), Glucose Oxidase, Zea Mays Starch, Mica, Sucralose, Sodium Monofluoropho Sphate, Citric Acid, Echinacea Purpurea Root Extract, Titanium Dioxide, Sodium Chloride, Mannitol, Sodium Bisulfite, Sodium Hydroxide, Calcium Carbonate, Centella Asiatica Extract, Citrus Bioflavonoid Complex, Cetyl Alcohol, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Tin Oxide, Silica, Menthol, Polylysine, D-Limonene, Linalool, CI 77492.
 • Primerno za vegane

    12.09.2018   Estetika

  Uporaba belilnih zobnih past je ena najbolj priljubljenih domačih metod za beljenje zob. Običajno zato, ker ne zahteva obiska strokovnjaka za ustno zdravje in ker je cenovno ugodnejša. Vendar to naj ne bosta edina razloga, da odhitite v najbližjo prodajalno in domov odnesete katero koli belilno zobno pasto. Da ne boste naredili več škode kot koristi, prej preverite sestavo izdelka, ki ga nameravate kupiti.

    09.02.2018   Karies

  Zobno ščetko uporabljamo bolj ali manj vsi že od trenutka, ko nam je v ustih izrastel prvi zob in k njej po nekem nepisanem pravilu dodamo še zobno pasto. Pa se kdaj vprašamo kaj je zares v zobni pasti? Je vse, kar pasta vsebuje nujno potrebno in ali je sploh zdravo? Predvsem bi morala biti zobna pasta koristna in neškodljiva. Mnoge zobne paste na trgu pa zaradi svojih sestavin škodijo površini zob, dražijo ustno sluznico in lahko mnogokrat vplivajo na pogostejši pojav aft.

    21.06.2016   Preventiva

  Zgodi se, da kljub ustrezni izbiri in uporabi zobne in medzobne ščetke ter zobne nitke, ne moremo zagotoviti zadostnih pogojev za vzdrževanje dobrega ustnega zdravja. Vzrokov je lahko več. Stres, hormonske spremembe, oslabljen imunski sistem, operativni posegi in puljenje. Pri fiksnih ortodontskih aparatih je na primer veliko težko dostopnih mest, ki otežujejo temeljito ščetkanje. V takih primerih si pomagamo z ustnimi vodami, pastami in geli, ki vsebujejo učinkovine s protibakterijskim delovanjem.


  Naročanje po priporočilnem lističu

  Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost