CURAPROX Perio Plus+ Support

klorheksidin - CHX CITROX® fluoridi hialuronska kislina


Blagovna znamka:
Spletna cena: 7,99   
40670
Na zalogi
+


Zobna pasta CURAPROX Perio Plus+ Support ima zraven 0,09% klorheksidina (CHX) tudi CITROX®, 230 ppm natrijevega fluorida in hialuronsko kislino. Klorheksidin učinkovito obvladuje nastanek zobnih oblog, CITROX® pa dokazano poveča učinek klorhksidina, ob tem pa je prijetnega okusa in ne vpliva na zmožnost okušanja. V zobni pasti je tudi kopolimer PVP/VA, ki naredi močan zaščiti film na sluznici in zobeh. V zobni pasti pa ni agresivnega penila, natrijevega lavrilsulfata (SLS).

CITROX® je naravni izvleček devetih bioflavonoidov iz grenke pomaranče. Ti bioflavonoidi imajo močno in široko antiseptično učinkovanje, delujejo pa tudi protiglivično in protivirusno. Je popolnoma naraven in nima neželenih učinkov. CITROX® zmanjša tveganje za obarvanje tkiv zaradi klorheksidina.

Zobna pasta CURAPROX Perio Plus+ Support je idealna za uporabo skupaj s katero koli tekočino za izpiranje ust CURAPROX Perio Plus+, saj ščiti zobe in dlesni pred zobnimi boleznim. Odlično dopolnjuje delovanje ustnih vod CURAPROX Perio Plus+.

Namenjena je KRATKOTRAJNI uporabi, do štiri tedne.

Prednosti izdelka:

 • 0,09% CHX zavira nastajanje zobnih oblog
 • CITROX® deluje atiseptično, protiglivično in proitivirusno
 • 230 ppm natrijev fluorid
 • hialuronska kislina spodbuja obnovo tkiv po oprativnem posegu
 • brez SLS-a

Proizvajalec: Curaden International AG, Švica

 • Uporaba: dvakrat na dan - zjutraj in zvečer, namesto običajne zobne paste.
 • Zobna pasta se lahko uporablja največ 1 mesec oz. po navodilih izbranega strokovnjaka za ustno higieno.
 • v tubi je 75 ml zobne paste CURAPROX Perio Plus+ Support

 • Sestavine (INCI):
  AQUA, GLYCERIN, HYDRATED SILICA, XYLITOL, SODIUM GLUCONATE, XANTHAM GUM, AROMA, CI 77891, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM SULFATE, SODIUM HYALURONATE, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, VP/VA COPOLYMER, SODIUM FLUORIDE (230 PPM F), SUCRALOSE, DISODIUM PHOSPHATE, SODIUM PHOSPHATE, CITRIC ACID, CITRUS AURANTIUM AMARA FRUIT EXTRACT*, SODIUM BENZOATE, POLYLYSINE

  12.09.2018   Estetika

Uporaba belilnih zobnih past je ena najbolj priljubljenih domačih metod za beljenje zob. Običajno zato, ker ne zahteva obiska strokovnjaka za ustno zdravje in ker je cenovno ugodnejša. Vendar to naj ne bosta edina razloga, da odhitite v najbližjo prodajalno in domov odnesete katero koli belilno zobno pasto. Da ne boste naredili več škode kot koristi, prej preverite sestavo izdelka, ki ga nameravate kupiti.

  09.02.2018   Karies

Zobno ščetko uporabljamo bolj ali manj vsi že od trenutka, ko nam je v ustih izrastel prvi zob in k njej po nekem nepisanem pravilu dodamo še zobno pasto. Pa se kdaj vprašamo kaj je zares v zobni pasti? Je vse, kar pasta vsebuje nujno potrebno in ali je sploh zdravo? Predvsem bi morala biti zobna pasta koristna in neškodljiva. Mnoge zobne paste na trgu pa zaradi svojih sestavin škodijo površini zob, dražijo ustno sluznico in lahko mnogokrat vplivajo na pogostejši pojav aft.

  21.06.2016   Preventiva

Zgodi se, da kljub ustrezni izbiri in uporabi zobne in medzobne ščetke ter zobne nitke, ne moremo zagotoviti zadostnih pogojev za vzdrževanje dobrega ustnega zdravja. Vzrokov je lahko več. Stres, hormonske spremembe, oslabljen imunski sistem, operativni posegi in puljenje. Pri fiksnih ortodontskih aparatih je na primer veliko težko dostopnih mest, ki otežujejo temeljito ščetkanje. V takih primerih si pomagamo z ustnimi vodami, pastami in geli, ki vsebujejo učinkovine s protibakterijskim delovanjem.


Naročanje po priporočilnem lističu

Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost