Prihrani 20%
AKCIJA

CURAPROX set: zobna ščetka CS 5460 + zobna pasta ADS 705

Za popolno nego pri oteženi ustni higieni.


Blagovna znamka:
Spletna cena: 10,12    Redna cena: 12,64 
Prihranite: 2,52 € (20%)
40319
Na zalogi
+


CURAPROX set sestavljata zobna ščetka CURAPROX CS 5460 in zobna pasta Curasept ADS® 705, za odlično nego pri oteženi ustni higieni.

Zobna pasta Curasept ADS® 705 je primerna za vsakodnevno uporabo. Vsebuje 0,05 % klorheksidina (CHX) in 0,05 % fluoridov za zaviranje nastanka zobnih oblog. Zobna pasta Curasept ADS® je brez umetnega penila SLS (natrijevega lavrilsulfata), saj ta vpliva na delovanje klorheksidina.

Ustna voda in zobna pasta vsebujeta sistemom ADS® (Anti-Discoloration System), s katerim so neželeni učinki klorheksidina najmanjši, saj je bistveno zmanjšano rjavkasto zabarvanje, zaznavanje okusa pa se ne spremeni.

Zobna ščetka CURAPROX CS 5460 ultra soft je neverjetno mehka in hkrati učinkovita pri odstranjevanju zobnih oblog, tudi na robu med zobom in dlesnijo. Med ščetkanjem, z uporabo minimalnega pritiska, ohranja svojo čvrstost, z majhno kompaktno glavo pa enostavno dostopamo do vseh težje dosegljivih mest v ustih. Vsaka od 5460 ultra mehkih ščetin CUREN® ima premer 0,1 mm. Ščetka ima osemkotno držalo za lažji oprijem in postavitev ščetin pod kotom 45 stopinj med čiščenjem.

Prednosti CURAPROX seta:
zobna pasta Curasept ADS® 705 s klorheksidinom in natrijevim fluoridom zavira nastanek zobnih oblog in ščiti pred kariesom, brez umetnih penil
zobna ščetka CS 5460 ima ultra mehke ščetine CUREN®, majhno kompaktno glavo in osemkotno držalo za lažji oprijem

Proizvajalec: Curaden AG, Švica

Zobna pasta Curasept ADS® 705 je idealna za vse, ki imajo težave z obzobnimi tkivi, in za uporabnike protez ali ortodontskih pripomočkov, pri katerih je tveganje nastanka zobnega kariesa večje. Uporaba: dnevno ali po navodilih izbranega strokovnjaka za ustno higieno

Uporaba zobne ščetke CURAPROX CS 5460: ščetine zobne ščetke postavite tako, da bodo napol pokrivale dlesen in napol zobe, s kratkimi krožnimi gibi čistite brez nepotrebnega pritiska (med ščetkanjem je pomemben ustrezen pritisk - če se ščetine začenjajo odmikati, je to znak premočnega pritiska).

  • 75 ml zobne paste Curasept ADS® 705
  • 1 zobna ščetka CURAPROX CS 5460 s pokrovčkom
  12.09.2018   Estetika

Uporaba belilnih zobnih past je ena najbolj priljubljenih domačih metod za beljenje zob. Običajno zato, ker ne zahteva obiska strokovnjaka za ustno zdravje in ker je cenovno ugodnejša. Vendar to naj ne bosta edina razloga, da odhitite v najbližjo prodajalno in domov odnesete katero koli belilno zobno pasto. Da ne boste naredili več škode kot koristi, prej preverite sestavo izdelka, ki ga nameravate kupiti.

  09.02.2018   Karies

Zobno ščetko uporabljamo bolj ali manj vsi že od trenutka, ko nam je v ustih izrastel prvi zob in k njej po nekem nepisanem pravilu dodamo še zobno pasto. Pa se kdaj vprašamo kaj je zares v zobni pasti? Je vse, kar pasta vsebuje nujno potrebno in ali je sploh zdravo? Predvsem bi morala biti zobna pasta koristna in neškodljiva. Mnoge zobne paste na trgu pa zaradi svojih sestavin škodijo površini zob, dražijo ustno sluznico in lahko mnogokrat vplivajo na pogostejši pojav aft.

  21.06.2016   Preventiva

Zgodi se, da kljub ustrezni izbiri in uporabi zobne in medzobne ščetke ter zobne nitke, ne moremo zagotoviti zadostnih pogojev za vzdrževanje dobrega ustnega zdravja. Vzrokov je lahko več. Stres, hormonske spremembe, oslabljen imunski sistem, operativni posegi in puljenje. Pri fiksnih ortodontskih aparatih je na primer veliko težko dostopnih mest, ki otežujejo temeljito ščetkanje. V takih primerih si pomagamo z ustnimi vodami, pastami in geli, ki vsebujejo učinkovine s protibakterijskim delovanjem.

Naročanje po priporočilnem lističu

Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost