Edel+White 7 Früchtli, otroška zobna pasta

Sedem dni zaščite in sedem dni pustolovščin


Blagovna znamka:
Spletna cena: 6,60   
50520
Na zalogi
+


Otroška zobna pasta Edel+White 7 Früchtli v sedmih okusih za sedem dni pustolovščin! Vse zobne paste vsebujejo fluoride za krepitev sklenine. Naravni izvleček zelenega čaja in vitamin E krepita in pomagata varovati zobe in dlesni.

Paste ne vsebujejo umetnih barvil, arom in agresivnih sredstev za penjenje (kot je SLS – natrijev lavrilsulfat). Zobne paste so idealne za vsakodnevno nego zob od prvega zoba do šestega leta starosti. Vsebujejo 680 ppm Fluoridov.

Okusi: jabolko, češnja, limona, sladki koren, pomaranča, hruška in vanilja.

Proizvajalec: Scanderra, Švica

Priporočljiva uporaba:

  • Za otroke od prvega zobka do 2. leta starosti: uporabiti zobno pasto v velikosti graha 1x na dan.
  • Od 2. leta starosti dalje: uporabiti količino paste v velikosti graha 2x na dan.
  • sedem tub po 9,4 ml

Sestavine (INCI):

SORBITOL, AQUA, GLYCERIN, HYDRATED SILICA, DECYL GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, AROMA, TITANIUM DIOXIDE, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM SACCHARIN, SODIUM FLUORIDE, MENTHOL, MENTHA VIRIDIS LEAF OIL, LIMONENE, CITRAL.

  26.08.2020   Estetika

Uporaba belilnih zobnih past je ena najbolj priljubljenih domačih metod za beljenje zob. Običajno zato, ker ne zahteva obiska strokovnjaka za ustno zdravje in ker je cenovno ugodnejša. Vendar to naj ne bosta edina razloga, da odhitite v najbližjo prodajalno in domov odnesete katero koli belilno zobno pasto. Da ne boste naredili več škode kot koristi, prej preverite sestavo izdelka, ki ga nameravate kupiti.

  05.04.2020   Preventiva

Zgodi se, da kljub ustrezni izbiri in uporabi zobne in medzobne ščetke ter zobne nitke, ne moremo zagotoviti zadostnih pogojev za vzdrževanje dobrega ustnega zdravja. Vzrokov je lahko več. Stres, hormonske spremembe, oslabljen imunski sistem, operativni posegi in puljenje. Pri fiksnih ortodontskih aparatih je na primer veliko težko dostopnih mest, ki otežujejo temeljito ščetkanje. V takih primerih si pomagamo z ustnimi vodami, pastami in geli, ki vsebujejo učinkovine s protibakterijskim delovanjem.

  09.02.2018   Karies

Zobno ščetko uporabljamo bolj ali manj vsi že od trenutka, ko nam je v ustih izrastel prvi zob in k njej po nekem nepisanem pravilu dodamo še zobno pasto. Pa se kdaj vprašamo kaj je zares v zobni pasti? Je vse, kar pasta vsebuje nujno potrebno in ali je sploh zdravo? Predvsem bi morala biti zobna pasta koristna in neškodljiva. Mnoge zobne paste na trgu pa zaradi svojih sestavin škodijo površini zob, dražijo ustno sluznico in lahko mnogokrat vplivajo na pogostejši pojav aft.