Zobna ščetka CURAPROX CS 5460 ortho

Za nežno čiščenje zob s fiksnim ortodontskim aparatom


Blagovna znamka:
Spletna cena: 5,50   
40180
Na zalogi
+


Zobna ščetka CURAPROX CS 5460 ortho ultra soft je namenjena vsem, ki nosijo fiksni ortodontski aparat, saj ima vrsto skrajšanih snopov ščetin, ki se popolnoma prilegajo nosilcem zobnega aparata. 5460 ultra tankih ščetin CUREN® nežno in natančno očisti nosilce aparata, zobe in dlesni.

Vsaka od 5460 ultra tankih ščetin CUREN® ima premer 0,1 mm. Zobna ščetka CS 5460 "ortho" ima osemkotno držalo za lažji oprijem in postavitev ščetin pod kotom 45 stopinj med čiščenjem.

Prednosti zobne ščetke CURAPROX CS 5460 ortho:

  • 5460 ultra tankih ščetin CUREN®
  • skrajšan snop ščetin, ki se prilega nosilcem zobnega aparata
  • osemkotno držalo za lažji oprijem

Proizvajalec: Curaden AG, Švica

  • S kratkimi krožnimi gibi čistite brez nepotrebnega pritiska. Med ščetkanjem je pomemben ustrezen pritisk - če se ščetine začenjajo odmikati, je to znak, da se preveč pritiska.

Za podrobna navodila si oglejte povezavo: http://curaprox.com/index.php?page=anleitung_deta...

  • 1 zobna ščetka CS 5460 ORTHO s pokrovčkom
  27.03.2017   Ortodontski aparat

Če je včasih veljalo, da zobni aparat nosijo samo otroci, se nam zdaj z njim nasmehne tudi vedno več odraslih. Starostne omejitve za odpravljanje zobnih nepravilnosti pravzaprav ni, saj zobje tako pri otrocih kot pri odraslih niso trdno zakoreninjeni v dlesen. Vanjo so vpeti s posebnimi vlakni, kar omogoča, da nepravilnosti odpravimo tudi v drugem ali tretjem starostnem obdobju.

  05.05.2015   Ortodontski aparat

Osnova za dobro ustno zdravje je temeljita ustna higiena, ki jo najlaže vzdržujemo z rednim odstranjevanjem zobnih oblog. Te niso nič drugega kot skupki bakterij in drugih mikroorganizmov, ki s svojim delovanjem lahko poškodujejo naše zobe in dlesni. Če želimo ohranjati dobro ustno zdravje, moramo dobro poznati svojo ustno votlino vključno z vsemi skritimi kotički, ki jih z zobno ščetko težje dosežemo, saj so to mesta z odličnimi pogoji za kopičenje bakterijskih oblog. Število takšnih kotičkov pa se nenadoma poveča, ko se v ustih pojavi fiksni zobni aparat.


Naročanje po priporočilnem lističu

Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost