Zobna ščetka Bluem ultra soft (3 kosi) + DARILO

Zobnim ščetkam z izjemno nežnimi ščetinami smo priložili ustno vodo ter zobno pasto Bluem, ki s čistim kisikom in encimi medu krepita in varujeta tkiva ob zobeh in zobnih vsadkih


Blagovna znamka:
Spletna cena: 9,94   
30908/30910/30911
Na zalogi
+


Zobna ščetka Bluem ima ultra mehke najlonske ščetine, ki so idealne za uporabo po operativnih posegih v ustih ali ob vstavitvi zobnih vsadkov. Mehka zobna ščetka je najboljša za nego trdih in mehkih ustnih tkiv (zob in dlesni), zato implantologi, zobozdravniki in oralni kirurgi priporočajo uporabo Bluem zobne ščetke za zaščito dlesni, sluznice in območja okoli ran.

Ob nakupu zobne ščetke Bluem vam podarimo ustna voda in zobna pasta Bluem, ki vsebujeta med, ki pomaga pri postopnem sproščanju čistega kisika ob stiku s slino. Čisti kisik prodre v tkiva, kjer je potreben. Mesta okoli zob in implantatov se tako ohranjajo čista, brez škodljivih bakterij. Čisti kisik pozitivno deluje pri čiščenju in vzdrževanju zdravja zob, dlesni in zobnih vsadkov. Poleg celjenja ima tudi močan protibakterijski učinek.

Aktivne sestavine prihajajo tudi iz encimov medu ter imajo antiseptični, dezinfekcijski in protivnetni učinek. Za med je značilen močan in širok spekter protibakterijskega delovanja, tako da je primeren pri odpravljanju težav z obzobnimi tkivi. Ustna voda in zobna pasta Bluem ne vsebujeta alkohola in sta bre fluorida.

Prednosti zobne ščetke:

- izredno mehke najlonske ščetine
- ergonomski ročaj za dober nadzor in enakomeren način ščetkanja
- primerna za nego vsadkov in za vse s preobčutljivim dentinom
- optimalna odstranitev zobnih oblog

Proizvajalec: 5 Pillars Research B. V., Nizozemska

Za vsakodnevno in pooperativno nego.

Uporaba: dvakrat dnevno z zobno pasto Bluem ali po navodilih izbranega strokovnjaka za ustno higieno.

Po štirih tednih uporabe zobno ščetko zamenjajte.

  • 3 zobne ščetke Bluem
  • ustna voda Bluem, 50 ml
  • zobna pasta Bluem, 15 ml

Naročanje po priporočilnem lističu

Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost Vpišite kodo in preverite svojo ugodnost