Uporabite kodo BLUEM20 za 20 % popust na vse izdelke Bluem, do 31. 7. 2024.

Nastavek Premium Plaque Defence C3 BLACK (2 kosa) za Sonicare

Za vrhunsko čiščenje in bolj bele zobe

25,90 
91045
Na zalogi
+

Nastavek Premium Plaque Defence za električne zobne ščetke Philips Sonicare ima glavo z mehkimi in prilagodljivimi stranicami iz gume. V gumo vpete ščetine med ščetkanjem blažijo morebiten čezmeren pritisk, saj se prilagajajo edinstveni obliki površine vsakega zoba. Z vpetimi daljšimi ščetinami na vrhu glave, lažje dostopamo do vseh težje dosegljivih mest v ustih. Tako je zagotovljeno tudi 10-krat boljše odstranjevanje zobnih oblog kot z običajno zobno ščetko.

Velikost nastavka: standard
Trdota ščetin: srednje mehka

Združevalni način BrushSync
V nastavek je vgrajen mikročip, ki zazna in poveže nastavek Premium Plaque Defence z načinom Clean – za optimalno odstranjevanje zobnih oblog in površinskih madežev, pri modelu DiamondClean Smart.

Za zagotavljanje najboljših rezultatov čiščenja zob z zobno ščetko Sonicare DiamondClean Smart je vgrajen opomnik, ki uporabnika s svetlobnim znakom opozori, kdaj je treba nastavek zamenjati – glede na to, kako dolgo in s kako močnim pritiskom se je nastavek uporabljal oz. najpozneje po treh mesecih uporabe.

Nastavek je primeren za uporabo na vseh električnih zobnih ščetkah Philips Sonicare, kjer se nastavki nameščajo na zatič.

Proizvajalec: Philips Sonicare

Nastavek se pritrdi na držalo ščetke s preprostim "klik" sistemom.

Profil nastavka se naravno prilega zobem in omogoča čiščenje težko dostopnih mest. S sonično tehnologijo se moč iz ročaja prenese do konice nastavka, tako se ščetine med čiščenjem premikajo gor - dol.

Za enostavno vzdrževanje in čiščenje se nastavek sname z nastavka, opere z vodo in namesti nazaj na ščetko.

  • 2 nastavka Sonicare Premium Plaque Defence
  • 2 potovalni kapici