NoviceSe v času obdarovanja tudi vi kdaj vprašate, kaj podariti nekomu, za kogar menite, da ima vse? Ali pa stremite k temu, da so vaša darila kar se da koristna? Pot do lepega nasmeha je zmeraj dobra zamisel. Tukaj pa je nekaj naših predlogov, s katerimi lahko osrečite svoje najbližje.

Trije dobri decembrski možje so spet v mestu in vas obdarujejo. Preverite, s čem vas bodo presenetili 6., 25. in 31. decembra ob nakupu na www.zdrav-nasmeh.com.

Če vas od spletnega nakupa pogosto odvrne poštnina, ki jo morate ob tem plačati, imamo za vas dve dobri novici:

• Dobra novica št.1: V spletni trgovini Zdrav nasmeh lahko odslej nakupujete brez poštnine, če pri nakupu uporabite kodo svojega izbranega zobozdravnika ali ustnega higienika.

• Dobra novica št. 2: Ob tem, da ne boste rabili plačati poštnine, boste samo vi nekatere izdelke lahko nakupovali ugodneje, saj smo poskrbeli, da bo v spletni trgovini Zdrav nasmeh zmeraj akcija.

Z varnim, učinkovitim in rednim ščetkanjem si lahko zagotovimo zdrave zobe za vse življenje. Ker pa pri besedi ščetkanje večina pomisli le na zobno ščetko in zelo redko še na medzobne ščetke, si skupaj z zobozdravniki že 14. leto zapored prizadevamo posameznike ozavestiti, da ob zobni ščetki nujno potrebujejo ustrezno velike medzobne ščetke. Le tako lahko namreč poskrbimo za popolnoma čiste zobe in dlesni.

Ali veste, da se vzrok za slab dah lahko skriva v vaših medzobnih prostorih? Kdaj ste si jih nazadnje očistili?

Ali veste, da zobna nitka ni najučinkovitejši pripomoček za čiščenje medzobnih prostorov? Hm, s čim lahko torej varno in učinkovito čistimo med zobmi?!

Ali ste vedeli, da imajo otroci dvakrat več brbončic kot odrasli? Zato sta skrbno izbrana zobna pasta in zobna ščetka pomembni pri učenju prvih korakov ščetkanja. Nove zobne paste Jordan so brez agresivnih penil, imajo sadni okus, ki ga otroci obožujejo in ščitijo nežno otroško sklenino.

Tako kot že nekaj let nas tudi letos v času Festivala Lent najdete v Mestnem parku v Mariboru. Na glavni promenadi, v družbi čopastih in medzobnih ščetk, obiskovalce ArtKampa osveščamo o pomenu ustnega zdravja.

Ste prepričani, da pravilno ščetkate? Ali veste, kaj je čopasta ščetka in zakaj se uporablja? Kaj pa medzobne ščetke – ste jih že vključili v vsakodnevni obred čiščenja zob in dlesni?

Začetek maja smo v Sloveniji gostili ortodonta Herberta Picka, snovalca biofunkcionalne, ortodontsko optimizirane dude, ki varuje pred nepravilno rastjo zob in spodnje čeljusti. Na dveh dogodkih, ki smo jih pripravili za novinarje in strokovno javnost, so se dr. Picku pridružile še Dayo Sophia Oliver, diplomirana babica, Vesna Kaloh, specialistka zobne in čeljustne ortopedije ter Urška Pavčnik, mamica, blogerka in avtorica portala Oopsi.si.

Enojajčni, dvojajčni, dvojčki po horoskopu – v maju in juniju so, vsaj kar se astroloških znamenj tiče, v ospredju slednji. In ker jih imamo tudi mi – dvojčke, seveda, smo se odločili, da vam, jih ponudimo ugodneje. Privoščite pa si jih lahko tudi tisti, ki nimate nič »dvojčkastega« - ker je v dvoje enostavno lepše.

  08.03.2017   Pomlad je tu!

Sončni žarki nas božajo, kmalu se ptički ženijo in s svojo poroko pomlad naznanjajo. Ob treh posebnih praznikih, ki jih obeležujemo v tem mesecu:

• 8. marec – mednarodni praznik žensk

• 12. marec – gregorjevo

• 25. marec – materinski dan

vam ob nakupu kompleta zobne paste in zobne ščetke Curaprox Black is White v spletni trgovini Zdrav nasmeh podarjamo 10 % popust. Nakup vam tudi brezplačno dostavimo.

Imenitna dopolnitev norveških izdelkov za ustno nego Jordan prihaja na naše police v obliki zobne ščetke EXPERT CLEAN. Moderna zobna ščetka ima ščetine odlične kakovosti, tako da v snopih in pod različnimi koti vpete v glavo ščetke omogočajo natančno čiščenje zob. Elegantno ergonomsko držalo zagotavlja dobro prileganje roki. Na voljo v mehki in srednje trdi različici ter v petih barvah.

Zapadel je prvi sneg in v spletno trgovino Zdrav nasmeh prinesel novost – posebno izdajo priljubljene zobne ščetke Curaprox CS 5460 ultra soft White. In ker je retro in, naj vas ščetkanje z njo obenem nostalgično spomni na prve zobne ščetke Curaprox, ki so prav tako bile bele barve.

Spoštovani kupci,
obveščamo vas, da smo spremenili vsebino ortodontskega kompleta Curaprox Ortho kit, ki sedaj vsebuje:

• zobno ščetko Curaprox CS 5460 ortho ultrasoft,

Izbiranje prazničnih daril je težko predvsem zato, ker vsako leto običajno obdarujemo iste ljudi. Starše in stare starše, otroke, nečake, vnuke, sestre in brate, partnerja. Kreativne ideje unovčimo ob rojstnih dnevih, božična ali novoletna darila pa so prepuščena trenutnemu navdihu.

Spoštovani kupci,
obveščamo vas, da smo zaradi že porabljene predvidene količine nastavkov Sonicare AdaptiveClean za darila, spremenili novoletno ponudbo.

Trije dobri možje obdarujejo

Tudi letos vas trije dobri decembrski možje obdarujejo. Vaše nakupe 6. 12., 25. 12. in 31. 12. v spletni trgovini www.zdrav-nasmeh.com v vrednosti nad 50 € bodo nagradili z brezplačnim trojnim pakiranjem priljubljenih zobnih ščetk CS 5460 ultra soft.

Curaprox Hydrosonic Black is White

Hydrosonic Black is White je kot elegantna črna obleka. Nepogrešljiva, dovršena eleganca, ki hkrati nudi popolno izkušnjo.

Visokokakovostna hidrodinamična sonična zobna ščetka Curaprox Hydrosonic Black is White, ki zmore tudi do 42.000 gibov na minuto, bo vaše zobe in dlesni očistila bolje kot bi to storili vi z običajno zobno ščetko.

Curaprox zobne ščetke s sporočilom

Če vas je treba opomniti, da ščetke ne pritiskajte na zobe in dlesni premočno, da ščetkajte nežno in na ustrezen način, potem je posebna serija zobnih ščetk Curaprox CS 5460 Stripes prava izbira za vas. V petih barvnih različicah in s petimi različnimi simpatičnimi sporočili na ročaju ščetka uporabnika opomni na ustrezno uporabo oziroma prednosti ščetke. Seveda pa lahko sporočilo na ščetki zavijete v svojo zgodbo in presenetite svojo boljšo polovico na svoj način ;)

Si želite popolnoma čiste zobe in zdrave dlesni? Uporabite varne in učinkovite medzobne ščetke CURAPROX CPS, pri tem pa bodite pozorni, da bodo ustrezne velikosti.

Curaprox - barve, zabava in ljubezen

Podoživite poletno vzdušje z novimi zobnimi ščetkami CURAPROX CS ultra soft 5460, iz omejene serije HOLI. Popestrite jutra in večere s poživljajočimi barvami in vzorci, ki jih je navdihnil hindujski festival Holi – ta slavi barve, ljubezen in zabavo.

Curaprox smart

Otroško zobno ščetko Curaprox Sensitive Young, z gumiranim ročajem in 2460 zelo mehkimi in tankimi ščetinami CUREN® je nadomestila vse bolj priljubljena, varna in učinkovita zobna ščetka Curaprox smart, ki jo odlikuje majhna glava s kar 7600 ultra tankimi in mehkimi ščetinami CUREN®, premera 0,08 mm, ki omogočajo učinkovito ščetkanje. Zelo gosto vpeta vlakna pomagajo pri temeljiti odstranitvi plaka. Zobna ščetka smart ima osemkotno držalo za lažji oprijem in vodenje pri čiščenju zob.

Curaprox smart

Omejena kolekcija novih zobnih ščetk Curaprox Jungle navdušuje z drznimi barvami džungle, ki žari od življenja in kjer nihče ni nikoli sam. Tako so tudi ščetke v paru, družbo pa jim delajo še tropske rastline in živali. V nasprotju z močnimi barvami ročaja in ščetin slednje izjemno nežno a učinkovito očistijo zobne obloge, tudi na robu med dlesnijo in zobom. Z majhno glavo zobne ščetke pa boste dosegli tudi težje dostopna mesta.

Zobna nitka Curaprox DF 820

Da ne boste svoje najbolj priljubljene zobne nitke, ki je bila do sedaj navita v beli embalaži, iskali zaman.

Preoblekli smo jo v modro obleko in pri tem zadržali bel pokrov. Še zmeraj pa ostaja inovativna in izjemno vzdržljiva zobna nitka, ki enostavno preide tudi med tesnim stikom med zoboma.

Curaprox CS 5460 Valentin

Obveščamo vas, da smo akcijo, ki je bila predvidena na zobni ščetki Curaprox CS 5460 Love editon v času od 10.2. do 14.2.2016, zaradi nezadostne zaloge izdelka morali spremenili.

Nova akcija, ki velja v spletni trgovini zdrav-nasmeh.com v času od 10.2. do 14.2.2016:

Curaprox CTC 203

Ob nakupu v spletni trgovini Zdrav nasmeh v vrednosti nad 20 EUR vam podarimo strgalo za jezik Curaprox CTC 203 (2 kosa).

Ob kulturnem prazniku združujemo kulturo jezika s kulturo ustne higiene, ki jo običajno enačimo z zobno, s tem pa pozabimo na organ, ki ima pomembno vlogo pri verbalnem sporazumevanju in prehranjevanju.

Jordan Ultimate You

Skandinavski strokovnjaki za ustno nego Jordan ponovno razveseljujejo, tokrat z novo linijo zobnih ščetk ULTIMATE YOU!

Majhna glava z aktivno konico nežnih, zaobljenih ščetin, dvokomponentno ergonomsko držalo za lažji oprijem in pestra izbira barv bodo navdušili vse, ki so jim pri srcu uporabni in oblikovno dovršeni izdelki. Na voljo v mehki in srednje trdi različici. Kmalu v naši spletni trgovini.

Trije dobri možje obdarujejo

Ob nakupu nad 50 € vam podarimo komplet zobnih ščetk Curaprox CS 5460 ultra soft.

6. 12., 25. 12. in 31. 12. vam nakupi nad 50 € v spletni trgovini www.zdrav-nasmeh.com prinesejo brezplačno trojno pakiranje priljubljenih zobnih ščetk CS 5460 ultra soft.

Curaprox Black is White zobna pasta

Curaprox predstavlja novost – črno zobno pasto, ki brez abrazivnih delcev in kemičnega beljenja odstrani zabarvanje zob.

"Za bolj bel nasmeh namesto škodljivih učinkovin poskrbi aktivni ogljik, ki madeže vpije in jih nežno odstrani ter ob tem ne poškoduje zobne sklenine."

Curaprox Superduo

Čeprav se zdi, da je za preprečevanje bolezni zob in dlesni najbolj pomembna uporaba zobne ščetke, pa tudi v primeru, ko uporabimo ščetko z več tisoč izjemno tankimi ščetinami (npr. zobna ščetka Curaprox CS 5460 ultra soft), ta očisti le 70 % površin zob.