Brezplačna pobarvanka

Brezplačna pobarvanka. Za majhne in nekoliko večje otroke, ki radi barvajo, povezujejo številke ali pa si narišejo zvezdico vsakič, ko so skrbno očistili zobke.

Nagrajenci nagradne igre [PRIJAVA NA E-NOVICE = BOLJŠE USTNO ZDRAVJE]


Čestitke 1.000 prejemnikom majhne, goste in mehke zobne ščetke CURAPROX CS 5.460.

Rezultat strastnega preučevanja kisika

Od leta 1976 pa vse do danes je dr. Peter Blijdorp vsadil več kot 10.000 zobnih vsadkov, pri tem pa podrobno opazoval in spoznaval učinke kisika na proces celjenja v ustih po vsaditvi. Bil je eden prvih, ki je na tem področju raziskoval zdravilne lastnosti kisika in ga v svoji praksi poskušal uporabljati čim širše. Pod njegovim vodstvom je skupina nizozemskih zobozdravnikov, ustnih kirurgov in implantologov zasnovala izdelke blue®m.

Vabljeni v novo spletno trgovino CURAPROX

Vabljeni v novo spletno trgovino CURAPROX

Spletna trgovina Zdrav nasmeh, kjer so na voljo pripomočki za ustno higieno različnih blagovnih znamk, doživlja preobrazbo. Tako boste na tej strani še zmeraj našli izdelke blagovnih znamk Jordan, Bluem, Dentipur, Sonicare in ProxySoft (Thornton), medtem ko bodo izdelki švicarskega porekla CURAPROX na voljo v novi spletni trgovini CURAPROX Slovenija (https://curaprox.si/).

Ni vseeno, kaj izberete

Ni vseeno, kar izberete - CURAPROX

Kdo bi si mislil, da bo zaradi zdravja kdaj bolj priporočljivo izbrati domači kavč, kot pa klopco v mestnem parku. Ker trenutno res ni vseeno, kaj izberete, se raje držite priporočila #ostanidoma in s tem prispevajte k svojemu in zdravju drugih.

Trajnostni izdelki za nego zob Jordan

Okolju in zobem prijazne zobne ščetke, nitke in paste Jordan Green Clean so narejene iz skrbno izbranih recikliranih in naravnih materialov. Z ljubeznijo do zob in okolja so izdelane brez kompromisov, sklenjenih na račun kakovost.

Do konca marca brezplačna poštnina


Da vam v času, ko velja priporočilo #ostanidoma vsaj nekoliko olajšamo vsakodnevna opravila in polepšamo spletno nakupovanje, vam za nakupe nad 15 EUR podarimo poštnino.

Ob udobju naročanja skrbimo tudi za vašo varnost in zdravje. Za izdelke tako lahko sedaj plačate le na brezstični način (predračun, plačilne kartice, PayPal), dostavljeno pa vam priporočamo, da prevzamete na paketomatih.

Praznična serija zobnih ščetk CURAPROX

Ene izmed najmehkejših zobnih ščetk CURAPROX CS 5460 ultra soft se letos že drugič predstavljajo v posebni preobleki, oblikovani v Sloveniji. Posebno pakiranje z dvema zobnima ščetkama Winter wonderland vam bo praznične zimske dni pričaralo tudi v kopalnici. Različica »Snowball« je namenjena vsem ljubiteljem snega in kepanja, »Holiday« pa je za tiste, ki si ne predstavljate praznikov brez božičnih motivov. Ščetke iz nove omejene serije so tudi enkratna ideja za darilo.

Mesec zdravih dlesni 2019: Popolna izbira za zdrav nasmeh




Ste med 15. oktobrom in 15. novembrom naročeni na redni preventivni pregled pri zobozdravniku ali ustnem higieniku? Če ste odgovorili pritrdilno, boste v eni od številnih zobnih ordinacij po Sloveniji, poleg rednega pregleda deležni še koristnih informacij o pomenu čiščenja medzobnih prostorov in praktičnega prikaza uporabe medzobne ščetke.

Nova linija CURAPROX Perio Plus+: klorheksidin z močjo narave

Perio Plus+ je popolnoma nova linija izdelkov CURAPROX, ki združuje ustne vode, zobno pasto ter gel s klorheksidinom in CITROX®-om, naravnim izvlečkom grenke pomaranče z antiseptičnim, protiglivičnim in protivirusnim delovanjem. Kombinacija klorheksidina in CITROX®-a je dokazano močnejša* od samostojne uporabe klorheksidina in uspešno obvladuje bakterijske obloge ter ščiti pred težavami z zobmi in dlesnimi, na primer kariesom, gingivitisom in parodontitisom.