Kategorije Kategorije

NoviceČestitke 1.000 prejemnikom majhne, goste in mehke zobne ščetke CURAPROX CS 5.460.

Od leta 1976 pa vse do danes je dr. Peter Blijdorp vsadil več kot 10.000 zobnih vsadkov, pri tem pa podrobno opazoval in spoznaval učinke kisika na proces celjenja v ustih po vsaditvi. Bil je eden prvih, ki je na tem področju raziskoval zdravilne lastnosti kisika in ga v svoji praksi poskušal uporabljati čim širše. Pod njegovim vodstvom je skupina nizozemskih zobozdravnikov, ustnih kirurgov in implantologov zasnovala izdelke blue®m.

Spletna trgovina Zdrav nasmeh, kjer so na voljo pripomočki za ustno higieno različnih blagovnih znamk, doživlja preobrazbo. Tako boste na tej strani še zmeraj našli izdelke blagovnih znamk Jordan, Bluem, Dentipur, Sonicare in ProxySoft (Thornton), medtem ko bodo izdelki švicarskega porekla CURAPROX na voljo v novi spletni trgovini CURAPROX Slovenija (https://curaprox.si/).

  20.04.2020   Ni vseeno, kaj izberete
Kdo bi si mislil, da bo zaradi zdravja kdaj bolj priporočljivo izbrati domači kavč, kot pa klopco v mestnem parku. Ker trenutno res ni vseeno, kaj izberete, se raje držite priporočila #ostanidoma in s tem prispevajte k svojemu in zdravju drugih.

Okolju in zobem prijazne zobne ščetke, nitke in paste Jordan Green Clean so narejene iz skrbno izbranih recikliranih in naravnih materialov. Z ljubeznijo do zob in okolja so izdelane brez kompromisov, sklenjenih na račun kakovost.

Da vam v času, ko velja priporočilo #ostanidoma vsaj nekoliko olajšamo vsakodnevna opravila in polepšamo spletno nakupovanje, vam za nakupe nad 15 EUR podarimo poštnino.

Ob udobju naročanja skrbimo tudi za vašo varnost in zdravje. Za izdelke tako lahko sedaj plačate le na brezstični način (predračun, plačilne kartice, PayPal), dostavljeno pa vam priporočamo, da prevzamete na paketomatih.

Ene izmed najmehkejših zobnih ščetk CURAPROX CS 5460 ultra soft se letos že drugič predstavljajo v posebni preobleki, oblikovani v Sloveniji. Posebno pakiranje z dvema zobnima ščetkama Winter wonderland vam bo praznične zimske dni pričaralo tudi v kopalnici. Različica »Snowball« je namenjena vsem ljubiteljem snega in kepanja, »Holiday« pa je za tiste, ki si ne predstavljate praznikov brez božičnih motivov. Ščetke iz nove omejene serije so tudi enkratna ideja za darilo.

Ste med 15. oktobrom in 15. novembrom naročeni na redni preventivni pregled pri zobozdravniku ali ustnem higieniku? Če ste odgovorili pritrdilno, boste v eni od številnih zobnih ordinacij po Sloveniji, poleg rednega pregleda deležni še koristnih informacij o pomenu čiščenja medzobnih prostorov in praktičnega prikaza uporabe medzobne ščetke.

Perio Plus+ je popolnoma nova linija izdelkov CURAPROX, ki združuje ustne vode, zobno pasto ter gel s klorheksidinom in CITROX®-om, naravnim izvlečkom grenke pomaranče z antiseptičnim, protiglivičnim in protivirusnim delovanjem. Kombinacija klorheksidina in CITROX®-a je dokazano močnejša* od samostojne uporabe klorheksidina in uspešno obvladuje bakterijske obloge ter ščiti pred težavami z zobmi in dlesnimi, na primer kariesom, gingivitisom in parodontitisom.

Že komaj čakate na poletni oddih? Če vas od njega loči še nekaj tednov, si morsko vzdušje pričarajte kar v domači kopalnici. Zobe in dlesni lahko sedaj razvajate z ultranežnimi zobnimi ščetkami omejene serije CURAPROX CS 5460 ultra soft Ocean, ki smo jih popestrili z morskimi motivi. Izbirate lahko med ribicami in morskimi zvezdami. Poiščite novo dvojno pakiranje in preklopite na poletje.

Pričakovanja potrošnikov na vseh področjih se zelo hitro spreminjajo, zobozdravstvo pri tem ni izjema. Danes je, bolj kot kadarkoli prej, pomembno razumeti, kaj potrošniki cenijo, česa si želijo in kaj pričakujejo. Še bolj pomembno je razumeti mlajše generacije, saj gre za potrošnike, ki pomagajo oblikovati prihodnost storitev tudi na področju ustnega zdravja.

Če so strokovnjaki za ustno zdravje do sedaj lahko z IAP sondo »prime« izmerili le manjše medzobne prostore in svetovali ustrezno medzobno ščetko iz linije CURAPROX CPS prime, bodo odslej enostavneje določili tudi najoptimalnejšo velikost medzobnih ščetk za večje medzobne prostore.

Veseli december je pred vrati in prinaša čudovita presenečenja. Na našem Facebook in Instagram profilu bomo vsak dan, med 1. in 25. 12. 2018, odpirali darila, zato poskrbite, da nam sledite. Kar bomo odvili, bomo enemu od vas tudi podelili.

Najbolj praznični mesec v letu je pred vrati, zato smo pripravili kar pet vikendov popustov, ki veljajo ob nakupu izdelkov v spletni trgovini Zdrav nasmeh.

Letošnja meseca oktober in november bosta v znamenju številke 15. Petnajstič zapored se bo namreč odvijala akcija Zdrave dlesni, ki od lanskega leta poteka kar cel mesec, in sicer od 15. oktobra do 15. novembra. Kampanjo v tem letu zaznamuje slogan Popolna izbira za zdravo telo, ki ozavešča o vplivu zdravja dlesni na zdravje celotnega telesa. Gre za večplastno povezavo – vplivi bolezni zob in obzobnih tkiv lahko namreč prizadenejo sistemsko zdravje, razna bolezenska stanja pa tudi pospešujejo bolezni zob in obzobnih tkiv.

  08.10.2018   CURAPROX [BE YOU.]
CURAPROX [BE YOU.]

Šest okusov zobne paste CURAPROX [BE YOU.] z naravnimi sestavinami, encimi in zelišči varuje pred zobno gnilobo, zagotavlja trajno svež dah, pomaga pri preobčutljivih zobeh, ne povzroča aft, spodbuja naravno delovanje sline, zavira nastajanje plaka in poskrbi tudi za dlesni.

Ste za izziv?

Prihaja nova linija izdelkov CURAPROX, s katerimi lahko izrazite vsa svoja razpoloženja.

Sodelujte v #ExpressYourself izzivu, ki poteka na družbenem omrežju Facebook Slovenija in Instagram Slovenija, in nam jo pomagajte odkriti!

Ste se že imeli priložnost spoznati s ščetko z nosom za detajle? Vabljeni na glavno promenado Mestnega parka v Mariboru, kjer na letošnjem Festivalu Lent, med 23. in 30. junijem, predstavljamo eno izmed najbolj vsestranskih zobnih ščetk.

Spoštovani ljubitelji Zdravega nasmeha, konec maja stopi v veljavo nova Uredba EU - GDPR, ki izboljšuje varstvo osebnih podatkov. Odgovorno ravnanje in skladno delovanje z zakonodajo z vašimi osebnimi podatki je za nas izjemnega pomena.

Obiščite spletno stran www.noszadetajle.si in preverite, kaj zmore čopasta ščetka, do konca junija pa lahko sodelujete tudi v nagradni igri. Izžrebali bomo 100 sodelujočih, ki bo prejelo ščetko z enim snopom ščetin – za številne načine uporabe.

Tudi če menite, da je vaša tehnika ščetkanja brezhibna in da vsak dan do popolnosti očistite svoje zobe in dlesni, je preverjanje (ob zobozdravniku) vsake toliko dobro prepustiti tudi pripomočkom za razkrivanje zobnih oblog, kot je CURAPROX Plaquefinder. Ta je na voljo v obliki tekočine ali tablet in zobne obloge razkrije v dveh odtenkih vijolične: sveže, ki so na zobeh manj kot 24 ur, obarva svetlo vijolično, tiste, ki so starejše od 24 ur, pa temno vijolično.

Se v času obdarovanja tudi vi kdaj vprašate, kaj podariti nekomu, za kogar menite, da ima vse? Ali pa stremite k temu, da so vaša darila kar se da koristna? Pot do lepega nasmeha je zmeraj dobra zamisel. Tukaj pa je nekaj naših predlogov, s katerimi lahko osrečite svoje najbližje.

Trije dobri decembrski možje so spet v mestu in vas obdarujejo. Preverite, s čem vas bodo presenetili 6., 25. in 31. decembra ob nakupu na www.zdrav-nasmeh.com.

Če vas od spletnega nakupa pogosto odvrne poštnina, ki jo morate ob tem plačati, imamo za vas dve dobri novici:

• Dobra novica št.1: V spletni trgovini Zdrav nasmeh lahko odslej nakupujete brez poštnine, če pri nakupu uporabite kodo svojega izbranega zobozdravnika ali ustnega higienika.

• Dobra novica št. 2: Ob tem, da ne boste rabili plačati poštnine, boste samo vi nekatere izdelke lahko nakupovali ugodneje, saj smo poskrbeli, da bo v spletni trgovini Zdrav nasmeh zmeraj akcija.

Z varnim, učinkovitim in rednim ščetkanjem si lahko zagotovimo zdrave zobe za vse življenje. Ker pa pri besedi ščetkanje večina pomisli le na zobno ščetko in zelo redko še na medzobne ščetke, si skupaj z zobozdravniki že 14. leto zapored prizadevamo posameznike ozavestiti, da ob zobni ščetki nujno potrebujejo ustrezno velike medzobne ščetke. Le tako lahko namreč poskrbimo za popolnoma čiste zobe in dlesni.

Ali veste, da se vzrok za slab dah lahko skriva v vaših medzobnih prostorih? Kdaj ste si jih nazadnje očistili?

Ali veste, da zobna nitka ni najučinkovitejši pripomoček za čiščenje medzobnih prostorov? Hm, s čim lahko torej varno in učinkovito čistimo med zobmi?!

Ali ste vedeli, da imajo otroci dvakrat več brbončic kot odrasli? Zato sta skrbno izbrana zobna pasta in zobna ščetka pomembni pri učenju prvih korakov ščetkanja. Nove zobne paste Jordan so brez agresivnih penil, imajo sadni okus, ki ga otroci obožujejo in ščitijo nežno otroško sklenino.

Tako kot že nekaj let nas tudi letos v času Festivala Lent najdete v Mestnem parku v Mariboru. Na glavni promenadi, v družbi čopastih in medzobnih ščetk, obiskovalce ArtKampa osveščamo o pomenu ustnega zdravja.

Ste prepričani, da pravilno ščetkate? Ali veste, kaj je čopasta ščetka in zakaj se uporablja? Kaj pa medzobne ščetke – ste jih že vključili v vsakodnevni obred čiščenja zob in dlesni?

Začetek maja smo v Sloveniji gostili ortodonta Herberta Picka, snovalca biofunkcionalne, ortodontsko optimizirane dude, ki varuje pred nepravilno rastjo zob in spodnje čeljusti. Na dveh dogodkih, ki smo jih pripravili za novinarje in strokovno javnost, so se dr. Picku pridružile še Dayo Sophia Oliver, diplomirana babica, Vesna Kaloh, specialistka zobne in čeljustne ortopedije ter Urška Pavčnik, mamica, blogerka in avtorica portala Oopsi.si.

Enojajčni, dvojajčni, dvojčki po horoskopu – v maju in juniju so, vsaj kar se astroloških znamenj tiče, v ospredju slednji. In ker jih imamo tudi mi – dvojčke, seveda, smo se odločili, da vam, jih ponudimo ugodneje. Privoščite pa si jih lahko tudi tisti, ki nimate nič »dvojčkastega« - ker je v dvoje enostavno lepše.

  08.03.2017   Pomlad je tu!

Sončni žarki nas božajo, kmalu se ptički ženijo in s svojo poroko pomlad naznanjajo. Ob treh posebnih praznikih, ki jih obeležujemo v tem mesecu:

• 8. marec – mednarodni praznik žensk

• 12. marec – gregorjevo

• 25. marec – materinski dan

vam ob nakupu kompleta zobne paste in zobne ščetke CURAPROX Black is White v spletni trgovini Zdrav nasmeh podarjamo 10 % popust. Nakup vam tudi brezplačno dostavimo.

Imenitna dopolnitev norveških izdelkov za ustno nego Jordan prihaja na naše police v obliki zobne ščetke EXPERT CLEAN. Moderna zobna ščetka ima ščetine odlične kakovosti, tako da v snopih in pod različnimi koti vpete v glavo ščetke omogočajo natančno čiščenje zob. Elegantno ergonomsko držalo zagotavlja dobro prileganje roki. Na voljo v mehki in srednje trdi različici ter v petih barvah.

Zapadel je prvi sneg in v spletno trgovino Zdrav nasmeh prinesel novost – posebno izdajo priljubljene zobne ščetke CURAPROX CS 5460 ultra soft White. In ker je retro in, naj vas ščetkanje z njo obenem nostalgično spomni na prve zobne ščetke CURAPROX, ki so prav tako bile bele barve.

Spoštovani kupci,
obveščamo vas, da smo spremenili vsebino ortodontskega kompleta CURAPROX Ortho kit, ki sedaj vsebuje:

• zobno ščetko CURAPROX CS 5460 ortho ultrasoft,

Izbiranje prazničnih daril je težko predvsem zato, ker vsako leto običajno obdarujemo iste ljudi. Starše in stare starše, otroke, nečake, vnuke, sestre in brate, partnerja. Kreativne ideje unovčimo ob rojstnih dnevih, božična ali novoletna darila pa so prepuščena trenutnemu navdihu.

Spoštovani kupci,
obveščamo vas, da smo zaradi že porabljene predvidene količine nastavkov Sonicare AdaptiveClean za darila, spremenili novoletno ponudbo.

Trije dobri možje obdarujejo

Tudi letos vas trije dobri decembrski možje obdarujejo. Vaše nakupe 6. 12., 25. 12. in 31. 12. v spletni trgovini www.zdrav-nasmeh.com v vrednosti nad 50 € bodo nagradili z brezplačnim trojnim pakiranjem priljubljenih zobnih ščetk CS 5460 ultra soft.

CURAPROX Hydrosonic Black is White

Hydrosonic Black is White je kot elegantna črna obleka. Nepogrešljiva, dovršena eleganca, ki hkrati nudi popolno izkušnjo.

Visokokakovostna hidrodinamična sonična zobna ščetka CURAPROX Hydrosonic Black is White, ki zmore tudi do 42.000 gibov na minuto, bo vaše zobe in dlesni očistila bolje kot bi to storili vi z običajno zobno ščetko.

CURAPROX zobne ščetke s sporočilom

Če vas je treba opomniti, da ščetke ne pritiskajte na zobe in dlesni premočno, da ščetkajte nežno in na ustrezen način, potem je posebna serija zobnih ščetk CURAPROX CS 5460 Stripes prava izbira za vas. V petih barvnih različicah in s petimi različnimi simpatičnimi sporočili na ročaju ščetka uporabnika opomni na ustrezno uporabo oziroma prednosti ščetke. Seveda pa lahko sporočilo na ščetki zavijete v svojo zgodbo in presenetite svojo boljšo polovico na svoj način ;)

Si želite popolnoma čiste zobe in zdrave dlesni? Uporabite varne in učinkovite medzobne ščetke CURAPROX CPS, pri tem pa bodite pozorni, da bodo ustrezne velikosti.

CURAPROX - barve, zabava in ljubezen

Podoživite poletno vzdušje z novimi zobnimi ščetkami CURAPROX CS ultra soft 5460, iz omejene serije HOLI. Popestrite jutra in večere s poživljajočimi barvami in vzorci, ki jih je navdihnil hindujski festival Holi – ta slavi barve, ljubezen in zabavo.

CURAPROX smart

Otroško zobno ščetko CURAPROX Sensitive Young, z gumiranim ročajem in 2460 zelo mehkimi in tankimi ščetinami CUREN® je nadomestila vse bolj priljubljena, varna in učinkovita zobna ščetka CURAPROX smart, ki jo odlikuje majhna glava s kar 7600 ultra tankimi in mehkimi ščetinami CUREN®, premera 0,08 mm, ki omogočajo učinkovito ščetkanje. Zelo gosto vpeta vlakna pomagajo pri temeljiti odstranitvi plaka. Zobna ščetka smart ima osemkotno držalo za lažji oprijem in vodenje pri čiščenju zob.

CURAPROX smart

Omejena kolekcija novih zobnih ščetk CURAPROX Jungle navdušuje z drznimi barvami džungle, ki žari od življenja in kjer nihče ni nikoli sam. Tako so tudi ščetke v paru, družbo pa jim delajo še tropske rastline in živali. V nasprotju z močnimi barvami ročaja in ščetin slednje izjemno nežno a učinkovito očistijo zobne obloge, tudi na robu med dlesnijo in zobom. Z majhno glavo zobne ščetke pa boste dosegli tudi težje dostopna mesta.

Zobna nitka CURAPROX DF 820

Da ne boste svoje najbolj priljubljene zobne nitke, ki je bila do sedaj navita v beli embalaži, iskali zaman.

Preoblekli smo jo v modro obleko in pri tem zadržali bel pokrov. Še zmeraj pa ostaja inovativna in izjemno vzdržljiva zobna nitka, ki enostavno preide tudi med tesnim stikom med zoboma.

CURAPROX CS 5460 Valentin

Obveščamo vas, da smo akcijo, ki je bila predvidena na zobni ščetki CURAPROX CS 5460 Love editon v času od 10.2. do 14.2.2016, zaradi nezadostne zaloge izdelka morali spremenili.

Nova akcija, ki velja v spletni trgovini zdrav-nasmeh.com v času od 10.2. do 14.2.2016:

CURAPROX CTC 203

Ob nakupu v spletni trgovini Zdrav nasmeh v vrednosti nad 20 EUR vam podarimo strgalo za jezik CURAPROX CTC 203 (2 kosa).

Ob kulturnem prazniku združujemo kulturo jezika s kulturo ustne higiene, ki jo običajno enačimo z zobno, s tem pa pozabimo na organ, ki ima pomembno vlogo pri verbalnem sporazumevanju in prehranjevanju.

Jordan Ultimate You

Skandinavski strokovnjaki za ustno nego Jordan ponovno razveseljujejo, tokrat z novo linijo zobnih ščetk ULTIMATE YOU!

Majhna glava z aktivno konico nežnih, zaobljenih ščetin, dvokomponentno ergonomsko držalo za lažji oprijem in pestra izbira barv bodo navdušili vse, ki so jim pri srcu uporabni in oblikovno dovršeni izdelki. Na voljo v mehki in srednje trdi različici. Kmalu v naši spletni trgovini.

Trije dobri možje obdarujejo

Ob nakupu nad 50 € vam podarimo komplet zobnih ščetk CURAPROX CS 5460 ultra soft.

6. 12., 25. 12. in 31. 12. vam nakupi nad 50 € v spletni trgovini www.zdrav-nasmeh.com prinesejo brezplačno trojno pakiranje priljubljenih zobnih ščetk CS 5460 ultra soft.

CURAPROX Black is White zobna pasta

CURAPROX predstavlja novost – črno zobno pasto, ki brez abrazivnih delcev in kemičnega beljenja odstrani zabarvanje zob.

"Za bolj bel nasmeh namesto škodljivih učinkovin poskrbi aktivni ogljik, ki madeže vpije in jih nežno odstrani ter ob tem ne poškoduje zobne sklenine."

CURAPROX Superduo

Čeprav se zdi, da je za preprečevanje bolezni zob in dlesni najbolj pomembna uporaba zobne ščetke, pa tudi v primeru, ko uporabimo ščetko z več tisoč izjemno tankimi ščetinami (npr. zobna ščetka CURAPROX CS 5460 ultra soft), ta očisti le 70 % površin zob.