V mesecu dvojčkov ugodnejši dvojčki CURAPROX


Enojajčni, dvojajčni, dvojčki po horoskopu – v maju in juniju so, vsaj kar se astroloških znamenj tiče, v ospredju slednji. In ker jih imamo tudi mi – dvojčke, seveda, smo se odločili, da vam, jih ponudimo ugodneje. Privoščite pa si jih lahko tudi tisti, ki nimate nič »dvojčkastega« - ker je v dvoje enostavno lepše.

Pomlad je tu!


Sončni žarki nas božajo, kmalu se ptički ženijo in s svojo poroko pomlad naznanjajo. Ob treh posebnih praznikih, ki jih obeležujemo v tem mesecu:

• 8. marec – mednarodni praznik žensk

• 12. marec – gregorjevo

• 25. marec – materinski dan

vam ob nakupu kompleta zobne paste in zobne ščetke CURAPROX Black is White v spletni trgovini Zdrav nasmeh podarjamo 10 % popust. Nakup vam tudi brezplačno dostavimo.

Zobna ščetka Jordan EXPERT CLEAN – združitev estetike in uporabnosti

Imenitna dopolnitev norveških izdelkov za ustno nego Jordan prihaja na naše police v obliki zobne ščetke EXPERT CLEAN. Moderna zobna ščetka ima ščetine odlične kakovosti, tako da v snopih in pod različnimi koti vpete v glavo ščetke omogočajo natančno čiščenje zob. Elegantno ergonomsko držalo zagotavlja dobro prileganje roki. Na voljo v mehki in srednje trdi različici ter v petih barvah.

Prve snežinke so prinesle novost


Zapadel je prvi sneg in v spletno trgovino Zdrav nasmeh prinesel novost – posebno izdajo priljubljene zobne ščetke CURAPROX CS 5460 ultra soft White. In ker je retro in, naj vas ščetkanje z njo obenem nostalgično spomni na prve zobne ščetke CURAPROX, ki so prav tako bile bele barve.

Sprememba vsebine kompleta CURAPROX Ortho kit

Spoštovani kupci,
obveščamo vas, da smo spremenili vsebino ortodontskega kompleta CURAPROX Ortho kit, ki sedaj vsebuje:

• zobno ščetko CURAPROX CS 5460 ortho ultrasoft,

Potrebujete ideje za praznična darila


Izbiranje prazničnih daril je težko predvsem zato, ker vsako leto običajno obdarujemo iste ljudi. Starše in stare starše, otroke, nečake, vnuke, sestre in brate, partnerja. Kreativne ideje unovčimo ob rojstnih dnevih, božična ali novoletna darila pa so prepuščena trenutnemu navdihu.

Sprememba akcijske ponudbe v programu Sonicare

Spoštovani kupci,
obveščamo vas, da smo zaradi že porabljene predvidene količine nastavkov Sonicare AdaptiveClean za darila, spremenili novoletno ponudbo.


Akcija – Trije dobri možje obdarujejo 2016

Ob nakupu nad 50 € vam podarimo komplet zobnih ščetk CURAPROX CS 5460 ultra soft.


Tudi letos vas trije dobri decembrski možje obdarujejo. Vaše nakupe 6. 12., 25. 12. in 31. 12. v spletni trgovini www.zdrav-nasmeh.com v vrednosti nad 50 € bodo nagradili z brezplačnim trojnim pakiranjem priljubljenih zobnih ščetk CS 5460 ultra soft.

CURAPROX Hydrosonic Black is White

Popolna izkušnja, domiseln dizajn in dovršena eleganca


Hydrosonic Black is White je kot elegantna črna obleka. Nepogrešljiva, dovršena eleganca, ki hkrati nudi popolno izkušnjo.

Visokokakovostna hidrodinamična sonična zobna ščetka CURAPROX Hydrosonic Black is White, ki zmore tudi do 42.000 gibov na minuto, bo vaše zobe in dlesni očistila bolje kot bi to storili vi z običajno zobno ščetko.

Zobne ščetke s sporočilom


Če vas je treba opomniti, da ščetke ne pritiskajte na zobe in dlesni premočno, da ščetkajte nežno in na ustrezen način, potem je posebna serija zobnih ščetk CURAPROX CS 5460 Stripes prava izbira za vas. V petih barvnih različicah in s petimi različnimi simpatičnimi sporočili na ročaju ščetka uporabnika opomni na ustrezno uporabo oziroma prednosti ščetke. Seveda pa lahko sporočilo na ščetki zavijete v svojo zgodbo in presenetite svojo boljšo polovico na svoj način ;)