Obvestilo Spletna stran www.zdrav-nasmeh.com uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo izkušnjo. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tukaj.    OK
16.12.2016
Zdrav nasmeh


Izbiranje prazničnih daril je težko predvsem zato, ker vsako leto običajno obdarujemo iste ljudi. Starše in stare starše, otroke, nečake, vnuke, sestre in brate, partnerja. Kreativne ideje unovčimo ob rojstnih dnevih, božična ali novoletna darila pa so prepuščena trenutnemu navdihu.


Morda pa na seznam prazničnih daril nanizate katerega izmed naših predlogov. Priložite še kartico s hudomušnim sporočilom in zagotovo boste presenetili z izvirnostjo.


Hidrodinamična sonična zobna ščetka
Hydrosonic Black is White

Nova hidrodinamična sonična zobna ščetka CURAPROX ima na glavi nastavka gosto posejane mehke ščetine CUREN®, zaradi katerih so zobne ščetke CURAPROX tudi sicer tako priljubljene. Hydrosonic Black is White je kot elegantna črna obleka. Nepogrešljiva, dovršena eleganca, ki hkrati nudi popolno izkušnjo.
CURAPROX set: Black is White ali White is Black
Ustna nega malo drugače! V oba seta je vključena varna in učinkovita belilna zobna pasta, ki jo zaradi vsebnosti aktivnega ogljika zaznamuje značilna črna barva. Da bodo zobje beli kot sveže zapadli sneg.
Otroški komplet
Zobna ščetka Curakid in obroček za grizenje

Polna soba igrač, vi pa na lovu za tistimi, ki jih otrok še morda nima. Mini nečake raje presenetite z všečnim, zanimivim in koristnim darilom. Starši vam bodo hvaležni.
Strgalo za jezik CURAPROX
Strgalo je odličen pripomoček za odstranjevanje bakterijskih oblog z jezika. Imate brata, sestro ali drugega sorodnika z nabritim jezikom. Morda je strgalo točno to kar potrebuje!