Preizkusite čopasto ščetko tudi viObiščite spletno stran www.noszadetajle.si in preverite, kaj zmore čopasta ščetka, do konca junija pa lahko sodelujete tudi v nagradni igri. Izžrebali bomo 100 sodelujočih, ki bo prejelo ščetko z enim snopom ščetin – za številne načine uporabe.

Kako učinkovito pa vi ščetkate zobe?

Tudi če menite, da je vaša tehnika ščetkanja brezhibna in da vsak dan do popolnosti očistite svoje zobe in dlesni, je preverjanje (ob zobozdravniku) vsake toliko dobro prepustiti tudi pripomočkom za razkrivanje zobnih oblog, kot je CURAPROX Plaquefinder. Ta je na voljo v obliki tekočine ali tablet in zobne obloge razkrije v dveh odtenkih vijolične: sveže, ki so na zobeh manj kot 24 ur, obarva svetlo vijolično, tiste, ki so starejše od 24 ur, pa temno vijolično.

Za praznike podarite lep nasmeh

Se v času obdarovanja tudi vi kdaj vprašate, kaj podariti nekomu, za kogar menite, da ima vse? Ali pa stremite k temu, da so vaša darila kar se da koristna? Pot do lepega nasmeha je zmeraj dobra zamisel. Tukaj pa je nekaj naših predlogov, s katerimi lahko osrečite svoje najbližje.

3 dobri možje obdarujejo tudi letos


Trije dobri decembrski možje so spet v mestu in vas obdarujejo. Preverite, s čem vas bodo presenetili 6., 25. in 31. decembra ob nakupu na www.zdrav-nasmeh.com.

Nakupujte ugodneje in brez poštnine


Če vas od spletnega nakupa pogosto odvrne poštnina, ki jo morate ob tem plačati, imamo za vas dve dobri novici:

• Dobra novica št.1: V spletni trgovini Zdrav nasmeh lahko odslej nakupujete brez poštnine, če pri nakupu uporabite kodo svojega izbranega zobozdravnika ali ustnega higienika.

• Dobra novica št. 2: Ob tem, da ne boste rabili plačati poštnine, boste samo vi nekatere izdelke lahko nakupovali ugodneje, saj smo poskrbeli, da bo v spletni trgovini Zdrav nasmeh zmeraj akcija.

Izkoristite priložnost za popolnoma zdrave dlesni

Z varnim, učinkovitim in rednim ščetkanjem si lahko zagotovimo zdrave zobe za vse življenje. Ker pa pri besedi ščetkanje večina pomisli le na zobno ščetko in zelo redko še na medzobne ščetke, si skupaj z zobozdravniki že 14. leto zapored prizadevamo posameznike ozavestiti, da ob zobni ščetki nujno potrebujejo ustrezno velike medzobne ščetke. Le tako lahko namreč poskrbimo za popolnoma čiste zobe in dlesni.

Popolna priložnost za svež dah

Ali veste, da se vzrok za slab dah lahko skriva v vaših medzobnih prostorih? Kdaj ste si jih nazadnje očistili?

Ali veste, da zobna nitka ni najučinkovitejši pripomoček za čiščenje medzobnih prostorov? Hm, s čim lahko torej varno in učinkovito čistimo med zobmi?!

Jordan razveseljuje z novostjo za otroke

Ali ste vedeli, da imajo otroci dvakrat več brbončic kot odrasli? Zato sta skrbno izbrana zobna pasta in zobna ščetka pomembni pri učenju prvih korakov ščetkanja. Nove zobne paste Jordan so brez agresivnih penil, imajo sadni okus, ki ga otroci obožujejo in ščitijo nežno otroško sklenino.

Obiščite nas na ArtKampu


Tako kot že nekaj let nas tudi letos v času Festivala Lent najdete v Mestnem parku v Mariboru. Na glavni promenadi, v družbi čopastih in medzobnih ščetk, obiskovalce ArtKampa osveščamo o pomenu ustnega zdravja.

Ste prepričani, da pravilno ščetkate? Ali veste, kaj je čopasta ščetka in zakaj se uporablja? Kaj pa medzobne ščetke – ste jih že vključili v vsakodnevni obred čiščenja zob in dlesni?

Slovenijo obiskal dr. Herbert Pick, snovalec biofunkcionalne dude CURAPROX

Začetek maja smo v Sloveniji gostili ortodonta Herberta Picka, snovalca biofunkcionalne, ortodontsko optimizirane dude, ki varuje pred nepravilno rastjo zob in spodnje čeljusti. Na dveh dogodkih, ki smo jih pripravili za novinarje in strokovno javnost, so se dr. Picku pridružile še Dayo Sophia Oliver, diplomirana babica, Vesna Kaloh, specialistka zobne in čeljustne ortopedije ter Urška Pavčnik, mamica, blogerka in avtorica portala Oopsi.si.