Kategorije Kategorije

Izkoristite priložnost za popolnoma zdrave dlesniZ varnim, učinkovitim in rednim ščetkanjem si lahko zagotovimo zdrave zobe za vse življenje. Ker pa pri besedi ščetkanje večina pomisli le na zobno ščetko in zelo redko še na medzobne ščetke, si skupaj z zobozdravniki že 14. leto zapored prizadevamo posameznike ozavestiti, da ob zobni ščetki nujno potrebujejo ustrezno velike medzobne ščetke. Le tako lahko namreč poskrbimo za popolnoma čiste zobe in dlesni.

Med 15. oktobrom in 15. novembrom bo več kot 850 strokovnjakov za ustno zdravje sodelovalo v akciji Zdrave dlesni. Svoje paciente bodo ozaveščali o posledicah vnetja dlesni in parodontalne bolezni, jim medzobne ščetke predstavili kot učinkovit in varen pripomoček za vzdrževanje popolnoma čistih zob in zdravih dlesni ter s pomočjo brezplačnih vzorcev demonstrirali njihovo uporabo.

Zato se kar danes naročite pri svojem zobozdravniku ali ustnem higieniku, ki vam bo svetoval, kako svojim dlesnim in zobem posvečati ustrezno pozornost. Trud bo poplačan z vašim popolnim nasmehom, če boste vztrajni, za vse življenje.