Izberite ustrezno velikost in sodelujte v nagradni igri

Si želite popolnoma čiste zobe in zdrave dlesni? Uporabite varne in učinkovite medzobne ščetke CURAPROX CPS, pri tem pa bodite pozorni, da bodo ustrezne velikosti.

Barve, zabava in ljubezen


Podoživite poletno vzdušje z novimi zobnimi ščetkami CURAPROX CS ultra soft 5460, iz omejene serije HOLI. Popestrite jutra in večere s poživljajočimi barvami in vzorci, ki jih je navdihnil hindujski festival Holi – ta slavi barve, ljubezen in zabavo.

Namesto Sensitive Young jim privoščite zobno ščetko CURAPROX smart


Otroško zobno ščetko CURAPROX Sensitive Young, z gumiranim ročajem in 2460 zelo mehkimi in tankimi ščetinami CUREN® je nadomestila vse bolj priljubljena, varna in učinkovita zobna ščetka CURAPROX smart, ki jo odlikuje majhna glava s kar 7600 ultra tankimi in mehkimi ščetinami CUREN®, premera 0,08 mm, ki omogočajo učinkovito ščetkanje. Zelo gosto vpeta vlakna pomagajo pri temeljiti odstranitvi plaka. Zobna ščetka smart ima osemkotno držalo za lažji oprijem in vodenje pri čiščenju zob.

Zobne ščetke CURAPROX smart v drznih barvah džungle


Omejena kolekcija novih zobnih ščetk CURAPROX Jungle navdušuje z drznimi barvami džungle, ki žari od življenja in kjer nihče ni nikoli sam. Tako so tudi ščetke v paru, družbo pa jim delajo še tropske rastline in živali. V nasprotju z močnimi barvami ročaja in ščetin slednje izjemno nežno a učinkovito očistijo zobne obloge, tudi na robu med dlesnijo in zobom. Z majhno glavo zobne ščetke pa boste dosegli tudi težje dostopna mesta.

Zobna nitka CURAPROX DF 820 v novi preobleki


Da ne boste svoje najbolj priljubljene zobne nitke, ki je bila do sedaj navita v beli embalaži, iskali zaman.

Preoblekli smo jo v modro obleko in pri tem zadržali bel pokrov. Še zmeraj pa ostaja inovativna in izjemno vzdržljiva zobna nitka, ki enostavno preide tudi med tesnim stikom med zoboma.

Valentinova akcija


Obveščamo vas, da smo akcijo, ki je bila predvidena na zobni ščetki CURAPROX CS 5460 Love editon v času od 10.2. do 14.2.2016, zaradi nezadostne zaloge izdelka morali spremenili.

Nova akcija, ki velja v spletni trgovini zdrav-nasmeh.com v času od 10.2. do 14.2.2016:

Praznična akcija – da bo jezik tekel, kot namazan


Ob nakupu v spletni trgovini Zdrav nasmeh v vrednosti nad 20 EUR vam podarimo strgalo za jezik CURAPROX CTC 203 (2 kosa).

Ob kulturnem prazniku združujemo kulturo jezika s kulturo ustne higiene, ki jo običajno enačimo z zobno, s tem pa pozabimo na organ, ki ima pomembno vlogo pri verbalnem sporazumevanju in prehranjevanju.

Prihajajo zobne ščetke Jordan ULTIMATE YOU


Skandinavski strokovnjaki za ustno nego Jordan ponovno razveseljujejo, tokrat z novo linijo zobnih ščetk ULTIMATE YOU!

Majhna glava z aktivno konico nežnih, zaobljenih ščetin, dvokomponentno ergonomsko držalo za lažji oprijem in pestra izbira barv bodo navdušili vse, ki so jim pri srcu uporabni in oblikovno dovršeni izdelki. Na voljo v mehki in srednje trdi različici. Kmalu v naši spletni trgovini.

Akcija - Trije dobri možje obdarujejo


Ob nakupu nad 50 € vam podarimo komplet zobnih ščetk CURAPROX CS 5460 ultra soft.

6. 12., 25. 12. in 31. 12. vam nakupi nad 50 € v spletni trgovini www.zdrav-nasmeh.com prinesejo brezplačno trojno pakiranje priljubljenih zobnih ščetk CS 5460 ultra soft.

Črna zobna pasta – bolj beli zobje


CURAPROX predstavlja novost – črno zobno pasto, ki brez abrazivnih delcev in kemičnega beljenja odstrani zabarvanje zob.

"Za bolj bel nasmeh namesto škodljivih učinkovin poskrbi aktivni ogljik, ki madeže vpije in jih nežno odstrani ter ob tem ne poškoduje zobne sklenine."