Kategorije Kategorije

Za praznike podarite lep nasmehSe v času obdarovanja tudi vi kdaj vprašate, kaj podariti nekomu, za kogar menite, da ima vse? Ali pa stremite k temu, da so vaša darila kar se da koristna? Pot do lepega nasmeha je zmeraj dobra zamisel. Tukaj pa je nekaj naših predlogov, s katerimi lahko osrečite svoje najbližje.


Hidrodinamična sonična zobna ščetka

Hydrosonic Black is White

Hidrodinamična sonična zobna ščetka CURAPROX ima na glavi nastavka gosto posejane mehke ščetine CUREN®, zaradi katerih so zobne ščetke CURAPROX tudi sicer tako priljubljene. Hydrosonic Black is White je kot elegantna črna obleka. Nepogrešljiva, dovršena eleganca, ki hkrati nudi popolno izkušnjo.
Komplet dveh zobnih ščetk CURAPROX

Flower, Pop art ali Greenery

(omejena serija)

Ljubiteljico ali ljubitelja zobnih ščetk CURAPROX lahko osrečite s posebno omejeno serijo priljubljene ščetke CURAPROX 5460 ultra soft. Tokrat v »rožasti« in »pop art« različici.
Strgalo za jezik CURAPROX

Strgalo je odličen pripomoček za odstranjevanje bakterijskih oblog z jezika. Imate brata, sestro ali drugega sorodnika z nabritim jezikom? Morda je strgalo točno to kar potrebuje!

Otroški komplet

Zobna ščetka Curakid in obroček za grizenje

Ko začnejo rasti prvi zobki je čas za dvoje – blaženje morebitnih bolečin ob izraščanju in pričetek skrbi za čiščenje malih biserčkov. Razveselite najmlajše obdarovance s kompletom, ki bo rešil dve muhi na en mah.Darilni set White is Black (omejena serija)

Idealno darilo za par. V setu se nahaja črna zobna pasta White is Black z aktivnim ogljikom, ki varno in učinkovito beli zobe ter dve zobni ščetki CURAPROX – črna in bela.