Ni vseeno, kar izberete - CURAPROX

Kdo bi si mislil, da bo zaradi zdravja kdaj bolj priporočljivo izbrati domači kavč, kot pa klopco v mestnem parku. Ker trenutno res ni vseeno, kaj izberete, se raje držite priporočila #ostanidoma in s tem prispevajte k svojemu in zdravju drugih.

Pri tem ne pozabite na ustno zdravje, ki lahko vpliva na zdravje celotnega telesa. Zato priporočamo, da nekaj minut na dan več namenite izboljšanju svoje ustne higiene. Recimo, namesto 3 minute, ščetkanju namenite vsaj 5 minut. (Čeprav čas pravzaprav ni merilo – ščetkati je potrebno tako dolgo, dokler zobje niso čisti.) Ob tem upoštevajte tudi, da ni vseeno, kakšne pripomočke za vzdrževanje ustnega zdravja izberete. Velja namreč upoštevati, da naj bodo izdelki učinkoviti, varni in kakovostni.

Za zdrave zobe in dlesni za vse življenje, boste ob majhni, gosti in mehki zobni ščetki, v vsakodnevni ritual ustne higiene morali vključiti še medzobne ščetke. Vendar pozor, ni vseeno, kakšne izberete. Varne in učinkovite so tiste, ki imajo tanko žično jedro ter mehke, dolge in goste ščetine. Ob lastnostih žičke in ščetin, je pri izbiri medzobne ščetke izjemnega pomena, kakšno velikost izberete.

V običajnih okoliščinah bi vas napotili k zobozdravniku ali ustnemu higieniku, ki vam medzobne prostore izmeri in vas pouči o ustrezni uporabi. Ker pa v času #ostanidoma to ni mogoče, vsakemu spletnemu nakupu v www.zdrav-nasmeh.com ob vzorčkih medzobnih ščetk, dodamo patentirano sondo IAP, s katero si lahko sami pomagate pri izbiri ustrezne velikosti medzobne ščetke.

Ob udobju naročanja preko spleta, na www.zdrav-nasmeh.com, skrbimo tudi za vašo varnost in zdravje. Nakup lahko sedaj plačate le na brezstični način, paket pa vam priporočamo, da prevzamete na paketomatih.

Če pa boste v dvomih, kaj izbrati in zakaj, smo vam tudi času #ostanidoma zmeraj na voljo.