Sonicare W2 Optimal White (4 kosi)

Za sijoč in bolj bel nasmeh

29,90 
91016
Ni zaloge

Nastavek Sonicare Optimal White za električne zobne ščetke Philips Sonicare ima srednje mehke ščetine vpete v obliki diamanta, za učinkovito odstranjevanje površinskih madežev od hrane in pijače na zobeh. Zagotavlja izjemno čiščenje in bolj bele zobe - že po enem tednu uporabe bo vaš nasmeh bolj bel.

Velikost nastavka: standard
Trdota ščetin: srednje mehke

Združevalni način BrushSync
V nastavek je vgrajen mikročip, ki zazna in poveže nastavek Optimal White z držalom zobne ščetke Sonicare, ki ima omogočen združevalni način BrushSync ter izbere optimalni način ščetkanja in stopnjo intenzivnosti za izjemno beljenje zob.

Za zagotavljanje najboljših rezultatov čiščenja zob bo način BrushSync uporabnika opomnil s svetlobnim znakom, kdaj je treba nastavek zamenjati – glede na to, kako dolgo in s kako močnim pritiskom se je nastavek uporabljal oz. najpozneje po treh mesecih uporabe, ko se modre ščetine razbarvajo in postanejo bele.

Nastavek je primeren za uporabo na vseh električnih zobnih ščetkah Philips Sonicare, kjer se nastavki nameščajo na zatič.

Električna zobna ščetka je varna za uporabo tudi na zobeh s fiksnim ortodontskim aparatom, mostički, vsadki, plombami, kronami in prevlekami.

Proizvajalec: Philips Sonicare

Nastavek se pritrdi na držalo ščetke s preprostim "klik" sistemom.

Profil nastavka se naravno prilega zobem in omogoča čiščenje težko dostopnih mest. S sonično tehnologijo se moč iz ročaja prenese do konice nastavka, tako se ščetine med čiščenjem premikajo gor - dol.

Za enostavno vzdrževanje in čiščenje se nastavek sname z nastavka, opere z vodo in namesti nazaj na ščetko.

  • 4 nastavki Sonicare W2 Optimal White
  • 4 potovalne kapice