Uporabite kodo BLUEM20 za 20 % popust na vse izdelke Bluem, do 31. 7. 2024.

Edel+White Flosserpik PowerSpa set nastavkov

Vsakič popolno čiščenje s pulzirajočim curkom vode

15,90 
50559
Na zalogi
+

Kombinacija vodnega tlaka in pulzacij ustvarja enkratni vodni curek ustne prhe Edel+White PowerSpa, ki je odličen za masažo in stimulacijo dlesni ter čiščenje prostorov med zobmi. Ne glede na to, ali želite prostore med zobmi temeljito očistiti, osvežiti svoj dah ali očistiti mesta pod žičkami in okoli nosilcev zobnega aparata, bodo posebej zasnovani nastavki prhe PowerSpa omogočili, da boste vse to zlahka storili.

Klasični pršilni nastavek
Nastavek s ščetinami Nastavek za čiščenje jezika Subgingivalni nastavek
KLASIČNI PRŠILNI NASTAVEK NASTAVEK
S ŠČETINAMI
NASTAVEK ZA
ČIŠČENJE JEZIKA
SUBGINGIVALNI NASTAVEK
Za natančno čiščenje med zobmi Za izredno mehko ščetkanje s ščetinami Konex HD® Za ohranjanje bakterijskega ravnovesja in čiščenje jezika Za globinsko čiščenje 

Proizvajalec: Scanderra, Švica

Klasični pršilni nastavekPritrdite nastavek na držalo in ga vstavite v usta. Vrh nastavka usmerite naravnost med zobe, vendar ne proti dlesnim. Ustnice narahlo priprite, da se izognete brizganju vode. Pritisnite na gumb za vklop/izklop in izberite želeni način čiščenja. Nastavek pomikajte vzdolž linije dlesni in v medzobnem prostoru postojte za sekundo. Nadaljujte v naslednjem medzobnem prostoru. Če je treba, naredite premor, izpljunite odvečno tekočino ali dopolnite rezervoar.
Nastavek s ščetinamiPritrdite nastavek s ščetko na držalo, vstavite vrh nastavka v usta in ga usmerite naravnost med zobe, vendar ne proti dlesnim. Ustnice priprite. Pritisnite gumb za vklop/izklop in izberite želeni način čiščenja. Nastavek pomikajte po zobeh in postojte za sekundo ob vsakem zobu in medzobnem prostoru. Če je treba, naredite premor, izpljunite odvečno tekočino ali dopolnite rezervoar.
Subgingivalni nastavekOPOMBA: ta nastavek ni namenjen splošni uporabi. Uporablja se lahko le pri nizki nastavitvi tlaka. Pritrdite subgingivalni nastavek na držalo in vrh nastavka vstavite v usta. Mehko konico usmerite proti zobu in jo nežno potisnite pod rob dlesni in/ali v žepek. Ustnice priprite. Pritisnite gumb za vklop/izklop in izberite želeni način čiščenja. Čistite tako, da nežno sledite liniji dlesni in konico nastavka vstavljate med zobe. Če je treba, naredite premor, izpljunite odvečno tekočino ali dopolnite rezervoar.
Nastavek za čiščenje jezikaPritrdite nastavek za čiščenje jezika na držalo, vstavite vrh nastavka v usta in ga položite na zadnji del jezika ter zaprite ustnice. Pritisnite gumb za vklop/izklop in izberite želeni način čiščenja. Nato nastavek počasi povlecite proti vrhu jezika in ponavljajte, dokler celotnega jezika ne očistite. Če je treba, naredite premor, izpljunite odvečno tekočino ali dopolnite rezervoar.


  • dva pršilna nastavka Edel+White Flosserpik PowerSpa
  • nastavek s ščetinami Edel+White Flosserpik PowerSpa
  • nastavek za čiščenje jezika Edel+White Flosserpik PowerSpa


.