Prihrani 20%
AKCIJA

Ustna voda Bluem, 500 ml

S čistim kisikom in medom krepi in varuje tkiva ob zobeh in zobnih vsadkih


Blagovna znamka:
Spletna cena: 11,96    Redna cena: 14,95 
Prihranite: 2,99 € (20%)
30902
Na zalogi
+


Med v ustni vodi Bluem pomaga pri postopnem sproščanju čistega kisika ob stiku ustne vode s slino. Čisti kisik prodre v tkiva, kjer je potreben. Mesta okoli zob in implantatov se tako ohranjajo čista, brez škodljivih bakterij. Čisti kisik v ustni vodi Bluem pozitivno deluje pri čiščenju in vzdrževanju zdravja zob, dlesni in zobnih vsadkov. Poleg celjenja ima tudi močan protibakterijski učinek.

Aktivne sestavine prihajajo tudi iz encimov medu ter imajo antiseptični, dezinfekcijski in protivnetni učinek. Za med je značilen močan in širok spekter protibakterijskega delovanja, tako da je primeren pri odpravljanju težav z obzobnimi tkivi.

Brez alkohola. Brez fluorida.

Proizvajalec: 5 Pillars Research B. V., Nizozemska

  • Ustna voda Bluem je primerna za vsakodnevno uporabo.
  • 500 ml ustne vode Bluem

Sestavine (INCI):

  • Aqua, Glycerin, Mel, Sodium Lauryl Sulfate, PVP, Lactoferrin, Sodium Citrate, Xylitol, Citric Acid, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Cellulose Gum, Magnesium Sulfate, Sodium Perborate, Sodium Methylparaben, Methyl Salicylate, CI 42090.
  05.04.2020   Preventiva

Zgodi se, da kljub ustrezni izbiri in uporabi zobne in medzobne ščetke ter zobne nitke, ne moremo zagotoviti zadostnih pogojev za vzdrževanje dobrega ustnega zdravja. Vzrokov je lahko več. Stres, hormonske spremembe, oslabljen imunski sistem, operativni posegi in puljenje. Pri fiksnih ortodontskih aparatih je na primer veliko težko dostopnih mest, ki otežujejo temeljito ščetkanje. V takih primerih si pomagamo z ustnimi vodami, pastami in geli, ki vsebujejo učinkovine s protibakterijskim delovanjem.

Priporočamo

Prihrani 20%
AKCIJA
Cena: 14,95  11,96 
Prihrani 20%
AKCIJA
Cena: 12,50  10,00