Edel+White Sel de Vie, zobna pasta

švicarska alpska sol + žajbelj + ameriški slamnik + natrijev bikarbonat + ksilitol


Blagovna znamka:
Spletna cena: 4,79   
50515
Na zalogi
+


Zobna pasta Edel+White Sel di Vie je zeliščna zobna pasta s švicarsko alpsko soljo, bogata z ameriškim slamnikom, žajbljem, ksilitolom (5%) in kalcijem. Je brez fluoridov, parabenov in eteričnih olj, vendar bogata z naravnimi sestavinami. Njena kompaktna penasta formula krepi dlesni, učinkuje proti zobnim oblogam in remineralizira zobe.

Primerna za vsakodnevno uporabo. Še posebej priporočljiva za električne zobne ščetke. Brez mentola. pH nevtralna.

S poživljajočim okusom svežih pomaranč za naravno bele sijoče zobe in zdrave, rožnate dlesni.

GLAVNE SESTAVINE
Večnamenska formula brez fluoridov.
Zobna pasta Sel de Vie je bogata s sestavinami, ki prispevajo k naravni belini zob, zmanjšujejo vnetja dlesni in ohranjajo bakterijsko ravnovesje.

ALPSKA SOL ŽAJBELJ AMERIŠKI SLAMNIK NATRIJEV BIKARBONAT KSILITOL

Nežno abrazivno odstranjuje površinske madeže

Protivnetno

Spodbuja proizvodnjo sline za naravno remineralizacijo

Deluje protimikrobno (bakterije, glive in virusi)

Protivnetno

Antiseptično

Antioksidant

Spodbuja imunski sistem

Učinkuje protivnetno

Deluje antiseptično

Protibakterijsko delovanje

Še posebej učinkovit pri streptokokih (S.mutans), ki povzročajo zobno gnilobo

Nevtralizira pH

Preprečuje karies

Protibakterijsko delovanje proti S. mutansu

Spodbuja remineralizacijo s povečanim pretokom sline

Nevtralizira pH

Proizvajalec: Scanderra, Švica

zobno pasto nanesite na zobno ščetko in si umivajte zobe 3 minute.

Za vsakodnevno uporabo.

  • 75 ml gela za zobe Edel+White Sel de Vie

Sestavine (INCI):

AOUA, SORBITOL, HYDRATEDSILICA, XYLITOL, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM BICARBONATE, SODIUM CHLORIDE, AROMA, ECHINACEA PURPUREA EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS EXTRACT, XANTHAN GUM, SILICA, CELLULOSE GUM, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, TITANIUM DIOXIDE, CALCIUM GLYCEROPHOSPHATE, SODIUM SACCHARIN, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, LIMONENE, CITRAL, BENZYLALCOHOL, DIAZOLIDINYL UREA, CI 15985.

  26.08.2020   Estetika

Uporaba belilnih zobnih past je ena najbolj priljubljenih domačih metod za beljenje zob. Običajno zato, ker ne zahteva obiska strokovnjaka za ustno zdravje in ker je cenovno ugodnejša. Vendar to naj ne bosta edina razloga, da odhitite v najbližjo prodajalno in domov odnesete katero koli belilno zobno pasto. Da ne boste naredili več škode kot koristi, prej preverite sestavo izdelka, ki ga nameravate kupiti.

  05.04.2020   Preventiva

Zgodi se, da kljub ustrezni izbiri in uporabi zobne in medzobne ščetke ter zobne nitke, ne moremo zagotoviti zadostnih pogojev za vzdrževanje dobrega ustnega zdravja. Vzrokov je lahko več. Stres, hormonske spremembe, oslabljen imunski sistem, operativni posegi in puljenje. Pri fiksnih ortodontskih aparatih je na primer veliko težko dostopnih mest, ki otežujejo temeljito ščetkanje. V takih primerih si pomagamo z ustnimi vodami, pastami in geli, ki vsebujejo učinkovine s protibakterijskim delovanjem.

  09.02.2018   Karies

Zobno ščetko uporabljamo bolj ali manj vsi že od trenutka, ko nam je v ustih izrastel prvi zob in k njej po nekem nepisanem pravilu dodamo še zobno pasto. Pa se kdaj vprašamo kaj je zares v zobni pasti? Je vse, kar pasta vsebuje nujno potrebno in ali je sploh zdravo? Predvsem bi morala biti zobna pasta koristna in neškodljiva. Mnoge zobne paste na trgu pa zaradi svojih sestavin škodijo površini zob, dražijo ustno sluznico in lahko mnogokrat vplivajo na pogostejši pojav aft.