Edel+White STOP Sensitive, zobni gel

Pomirjujoča dnevna zobna pasta z bioaktivnim kalcijevim fluor fosfosilikatom, ki ščiti zobe, preprečuje občutljivost in propadanje zob.


Blagovna znamka:
Spletna cena: 6,99   
50510
Na zalogi
+


Gel za zobe Edel+White STOP Sensitive z novo patentirano formulo, ki zmanjša občutljivost in preprečuje propadanje zob. Brez kompromisov. Gel s prijetnim okusom in dejanskim učinkom.

Pomirjujoč dnevni zobni gel z bioaktivnim kalcijevim fluor fosfosilikatom (CFPS) – patentirano sestavino, ki ščiti zobe, preprečuje občutljivost in propadanje zob. S takojšnjim učinkom deluje do 12 ur. Bioznanstvena švicarska inovacija.

Brez SLS-a, parabenov, natrijevega saharina in titanovega dioksida. Veganski. Primeren za vsakodnevno uporabo. Še posebej priporočljiv za ljudi z občutljivimi zobmi in dlesnimi.

Vsebuje 1430 ppm natrijevega fluorida in kalcijev fluor fosfosilikat.

Proizvajalec: Scanderra, Švica

Za vsakodnevno uporabo.

  • 75 ml gel za zobe Edel+White STOP Sensitive

Sestavine (INCI):

GLYCERIN, PEG-8, HYDRATED SILICA, CALCIUM FLUOROPHOSPHOSILICATE, AROMA, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, CARBOMER, POTASSIUM ACESULFAME, SODIUM FLUORIDE, LIMONENE, CI 42090.

  26.08.2020   Estetika

Uporaba belilnih zobnih past je ena najbolj priljubljenih domačih metod za beljenje zob. Običajno zato, ker ne zahteva obiska strokovnjaka za ustno zdravje in ker je cenovno ugodnejša. Vendar to naj ne bosta edina razloga, da odhitite v najbližjo prodajalno in domov odnesete katero koli belilno zobno pasto. Da ne boste naredili več škode kot koristi, prej preverite sestavo izdelka, ki ga nameravate kupiti.

  05.04.2020   Preventiva

Zgodi se, da kljub ustrezni izbiri in uporabi zobne in medzobne ščetke ter zobne nitke, ne moremo zagotoviti zadostnih pogojev za vzdrževanje dobrega ustnega zdravja. Vzrokov je lahko več. Stres, hormonske spremembe, oslabljen imunski sistem, operativni posegi in puljenje. Pri fiksnih ortodontskih aparatih je na primer veliko težko dostopnih mest, ki otežujejo temeljito ščetkanje. V takih primerih si pomagamo z ustnimi vodami, pastami in geli, ki vsebujejo učinkovine s protibakterijskim delovanjem.

  09.02.2018   Karies

Zobno ščetko uporabljamo bolj ali manj vsi že od trenutka, ko nam je v ustih izrastel prvi zob in k njej po nekem nepisanem pravilu dodamo še zobno pasto. Pa se kdaj vprašamo kaj je zares v zobni pasti? Je vse, kar pasta vsebuje nujno potrebno in ali je sploh zdravo? Predvsem bi morala biti zobna pasta koristna in neškodljiva. Mnoge zobne paste na trgu pa zaradi svojih sestavin škodijo površini zob, dražijo ustno sluznico in lahko mnogokrat vplivajo na pogostejši pojav aft.