Jordan Green Clean Junior 6+, 1450 ppm F

98% naravne sestavine, embalaža iz reciklirane plastike, 1450 ppm F


Blagovna znamka:
Spletna cena: 3,18   
88535
Na zalogi
+


Zobna pasta Jordan Green Clean Junior je namenjena otrokom, starejšim od 6 let. 98% sestavin je naravnega izvora. Vsebuje 1450 ppm fluorov in ksilitol, da zagotovi najboljšo zaščito otrokovih zob pred kariesom. Zobna pasta ima blag sadni okus, ki ga imajo radi otroci. Dodan je tudi izvleček kamilice, znan po pomirjujočih in razkuževalnih lastnostih. Je 100% veganska in certificirana pri Vegan Society. Embalaža je iz reciklirane plastike.

Narejena za dobro naših otrok in planeta.

Prednosti zobne paste Jordan Green Clean Junior:

  • 98% naravnih sestavin
  • ksilitol in izvlečki cvetov kamilice
  • zelo nizek RDA (manj kot 50)
  • vsebuje 1450 ppm fluorida

Proizvajalec: Lilleborg AS, Norveška

Otroci mlajši od 6 let naj na zobno ščetko nanesejo zobno pasto v velikosti graha, za nadzorovano ščetkanje in minimalno možnost zaužitja.

  • 50 ml zobne paste Jordan Green Clean Junior, +6 let

Sestavine (INCI):

AQUA, SORBITOL, HYDRATED SILICA, XYLITOL, XANTHAN GUM, GLYCOLIPIDS, STEVIA REBAUDIANA EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, GLYCERIN, SODIUM FLUORIDE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, SORBIC ACID, AROMA.

  26.08.2020   Estetika

Uporaba belilnih zobnih past je ena najbolj priljubljenih domačih metod za beljenje zob. Običajno zato, ker ne zahteva obiska strokovnjaka za ustno zdravje in ker je cenovno ugodnejša. Vendar to naj ne bosta edina razloga, da odhitite v najbližjo prodajalno in domov odnesete katero koli belilno zobno pasto. Da ne boste naredili več škode kot koristi, prej preverite sestavo izdelka, ki ga nameravate kupiti.

  05.04.2020   Preventiva

Zgodi se, da kljub ustrezni izbiri in uporabi zobne in medzobne ščetke ter zobne nitke, ne moremo zagotoviti zadostnih pogojev za vzdrževanje dobrega ustnega zdravja. Vzrokov je lahko več. Stres, hormonske spremembe, oslabljen imunski sistem, operativni posegi in puljenje. Pri fiksnih ortodontskih aparatih je na primer veliko težko dostopnih mest, ki otežujejo temeljito ščetkanje. V takih primerih si pomagamo z ustnimi vodami, pastami in geli, ki vsebujejo učinkovine s protibakterijskim delovanjem.

  09.02.2018   Karies

Zobno ščetko uporabljamo bolj ali manj vsi že od trenutka, ko nam je v ustih izrastel prvi zob in k njej po nekem nepisanem pravilu dodamo še zobno pasto. Pa se kdaj vprašamo kaj je zares v zobni pasti? Je vse, kar pasta vsebuje nujno potrebno in ali je sploh zdravo? Predvsem bi morala biti zobna pasta koristna in neškodljiva. Mnoge zobne paste na trgu pa zaradi svojih sestavin škodijo površini zob, dražijo ustno sluznico in lahko mnogokrat vplivajo na pogostejši pojav aft.