Edel+White Flosserbrush PRO-GUMS, ultrasoft

Zobna ščetka s široko glavo za večji doseg med čiščenjem

5,50 
50501
Na zalogi
+

Glava zobne ščetke Edel+White Pro-Gums je 1,5-krat širša od običajnih zobnih ščetk in lahko med ščetkanjem v enem koraku očisti večjo površino zob in dlesni. Nežne ščetine temeljito čistijo površine zob in dlesni ter zaradi tankih zaobljenih vršičkov ščetin sežejo tudi v medzobne prostore. Širok, prilagodljiv ročaj pomaga razbremeniti zapestje in ublaži pritisk med ščetkanjem – za udobnejše, nežnejše čiščenje zob in dlesni.

Priporočljiva je pri občutljivih in vnetih dlesnih ter v primeru parodontalnih obolenj. 

Komu niso všeč zdravi zobje in dlesni? Slednje so še posebej pomembne, saj zobem nudijo čvrsto oporo. Brez zdravih dlesni zobje nimajo opore. Če skrb za dlesni zanemarimo, lahko to privede do parodontalnih obolenj. Temu se lahko izognemo že z vsakodnevno redno nego zob in dlesni dvakrat na dan. Pomembno je, da med ščetkanjem ne ščetkamo premočno ali uporabljamo pretrde zobne ščetke, saj s tem poškodujemo dlesen in povzročimo njen odmik.

Pro-Gums je odlična zobna ščetka, ki pomaga pri ohranjanju zdravja zob in dlesni. Zelo mehke, tanke ščetine temeljito očistijo vse površine. Prilagodljiv ročaj med ščetkanjem absorbira odvečen pritisk.

Proizvajalec: Scanderra, Švica

Uporaba: 
2x na dan nežno ščetkamo, prilagodljiv ročaj absorbira odvečen pritisk.


  • 1 zobna ščetka Edel+White Pro-Gums s pokrovčkom

.