Jordan Interbrush

Za čiščenje mest, ki jih običajna zobna ščetka ne doseže


Blagovna znamka:
Spletna cena: 3,55   
88500
Na zalogi
+


Zobna ščetka Jordan Interbrush je posebej prilagojena za čiščenje težje dostopnih mest. Je nepogrešljiv pripomoček pri negi fiksnega zobnega aparata, saj z lahkoto očistimo nosilce zobnega aparata.
Odlično odstrani zobne obloge na kočnikih, ki jih z običajno zobno ščetko težko dosežemo.

Proizvajalec: Lilleborg AS, Norveška

  • Za čiščenje mest ob nosilcih fiksnega zobnega aparata in za njimi
  • Odličen pripomoček pri čiščenju težje dostopnih zobnih površin
  • 1 zobna ščetka Jordan Interbrush
  15.03.2020   Ortodontski aparat

Osnova za dobro ustno zdravje je temeljita ustna higiena, ki jo najlaže vzdržujemo z rednim odstranjevanjem zobnih oblog. Te niso nič drugega kot skupki bakterij in drugih mikroorganizmov, ki s svojim delovanjem lahko poškodujejo naše zobe in dlesni. Če želimo ohranjati dobro ustno zdravje, moramo dobro poznati svojo ustno votlino vključno z vsemi skritimi kotički, ki jih z zobno ščetko težje dosežemo, saj so to mesta z odličnimi pogoji za kopičenje bakterijskih oblog. Število takšnih kotičkov pa se nenadoma poveča, ko se v ustih pojavi fiksni zobni aparat.

  27.03.2017   Ortodontski aparat

Če je včasih veljalo, da zobni aparat nosijo samo otroci, se nam zdaj z njim nasmehne tudi vedno več odraslih. Starostne omejitve za odpravljanje zobnih nepravilnosti pravzaprav ni, saj zobje tako pri otrocih kot pri odraslih niso trdno zakoreninjeni v dlesen. Vanjo so vpeti s posebnimi vlakni, kar omogoča, da nepravilnosti odpravimo tudi v drugem ali tretjem starostnem obdobju.