Kategorije Kategorije

CURAPROX Hydrosonic Black is WhitePopolna izkušnja, domiseln dizajn in dovršena eleganca

Hydrosonic Black is White je kot elegantna črna obleka. Nepogrešljiva, dovršena eleganca, ki hkrati nudi popolno izkušnjo.

Visokokakovostna hidrodinamična sonična zobna ščetka CURAPROX Hydrosonic Black is White, ki zmore tudi do 42.000 gibov na minuto, bo vaše zobe in dlesni očistila bolje kot bi to storili vi z običajno zobno ščetko.

Njena prednost je hidrodinamični učinek, kar pomeni, da ne čistijo zgolj ščetine, ampak tudi mešanica sline, vode in zobne paste, ki je v ustih prisotna ob ščetkanju. To je mogoče zaradi posebne strukture in postavitve ščetin ter jakosti in hitrosti gibanja ščetin, ki v tej mešanici ustvarjajo vrtinčenje. Vrtinčenje reorganizira bakterije v zobnih oblogah, tudi na težje dostopnih mestih in deloma v medzobnih prostorih.


Dodatna prednost so tanke in mehke ščetine CUREN® na majhni glavi nastavka, ki je ukrivljen pod posebnim kotom. Zaradi teh prednosti lahko varno in učinkovito očistite tudi težje dostopna mesta, na primer pri modrostnih zobeh ter med zobmi in dlesnijo. Zaradi gumijaste zaščite na nastavku pa je ščetkanje še posebej prijetno.

Hydrosonic Black is White je popolna izbira s katero boste poskrbeli za popolno izkušnjo. Ob nakupu vas bo v elegantni embalaži ob dramatično črni zobni ščetki presenetila še varna in učinkovita belilna zobna pasta Black is White, ki nežno odstrani madeže na zobeh in krepi ustno zdravje.