Obvestilo Spletna stran www.zdrav-nasmeh.com uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo izkušnjo. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tukaj.    OK
10.11.2015
Zdrav nasmeh


Čeprav se zdi, da je za preprečevanje bolezni zob in dlesni najbolj pomembna uporaba zobne ščetke, pa tudi v primeru, ko uporabimo ščetko z več tisoč izjemno tankimi ščetinami (npr. zobna ščetka CURAPROX CS 5460 ultra soft), ta očisti le 70 % površin zob.


Preostalih 30 % bo učinkovito očistila le ustrezno izbrana medzobna ščetka. Ta naj ima izjemno tanko, a čvrsto žično jedro in dolge, tanke in prožne ščetine, kot so medzobne ščetke serije CURAPROX CPS "prime". Ščetka CURAPROX CS 5460 ultra soft in medzobna ščetka CURAPROX CPS "prime" sta tako idealen SUPERDUO, ki poskrbita, da so zobje popolnoma čisti. Z uporabo obeh pripomočkov smo lahko prepričani, da smo sami naredili vse, kar je v naši moči, da bi učinkovito in varno preprečili pojav še vedno zelo prisotnih parodontalnih obolenj.

Izdelek CURAPROX SUPERDUO, združuje zobno ščetko CURAPROX CS 5460, tri velikosti medzobnih ščetk CURAPROX CPS prime in držalo za medzobne ščetke s pokrovčkom.