Obvestilo Spletna stran www.zdrav-nasmeh.com uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo izkušnjo. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tukaj.    OK


Letošnja meseca oktober in november bosta v znamenju številke 15. Petnajstič zapored se bo namreč odvijala akcija Zdrave dlesni, ki od lanskega leta poteka kar cel mesec, in sicer od 15. oktobra do 15. novembra. Kampanjo v tem letu zaznamuje slogan Popolna izbira za zdravo telo, ki ozavešča o vplivu zdravja dlesni na zdravje celotnega telesa. Gre za večplastno povezavo – vplivi bolezni zob in obzobnih tkiv lahko namreč prizadenejo sistemsko zdravje, razna bolezenska stanja pa tudi pospešujejo bolezni zob in obzobnih tkiv.


Kampanjo Zdrave dlesni že tradicionalno podpirajo številni strokovnjaki za ustno zdravje pri nas, ki v času trajanja akcije paciente aktivno ozaveščajo o posledicah vnetja dlesni in parodontalnih bolezni ter predstavijo varne in učinkovite pripomočke za vzdrževanje čistih zob in zdravih dlesni. Tako ob klasičnem pregledu lahko dobite še bonus – dodatne informacije, znanje in pripomočke, s katerimi ste korak bližje zdravim dlesnim, tako pa zagotovo tudi zdravemu telesu.

Na akcijo vas bomo spomnili tudi na mestih, kjer nas morda ne boste pričakovali – vse to z namenom, da pomislite na pomembno povezavo med ustnim in splošnim zdravjem.

Vabimo vas še, da do konca novembra sodelujete v nagradni igri Popolna izbira za zdravo telo, ki bo na spletni strani www.popolnaizbira.si potekala od 15. oktobra. Potegujete se lahko za kakovostne, predvsem pa učinkovite nagrade CURAPROX.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih: kliknite na Facebook profila Zdrav nasmeh in CURAPROX Slovenija, na Instagramu pa poiščite curaprox_slovenija. Obljubljamo veliko zanimivih in poučnih informacij!