NOVO

Edel+White Fresh+Protect, ustna voda

Osvežujoča naravna zaščita grenivke in limone


Blagovna znamka:
Spletna cena: 4,79   
50525
Na zalogi
+


Ustna voda Edel+White Fresh+Protect je poživljajoča terapevtska voda za izpiranje ust. Brez alkohola in z naravnimi sadnimi izvlečki grenivke in limone zagotavlja svežino in naravno protibakterijsko zaščito. Vsebuje 250 ppm natrijevega fluorida za dodatno zaščito. Primerna za dnevno uporabo za večjo svežino in preprečitev nalaganja zobnih oblog.

Trije razlogi za ljubezen do ustne vode Fresh + Protect

 • naravna protibakterijska zaščita
 • vsebuje biološko uporaben fluor za optimalno remineralizacijo
 • naravni sadni izvlečki

 • Proizvajalec: Scanderra, Švica

  izpirajte z nerazredčeno ustno vodo 30 sekund, nato izpljunite

  • 400 ml ustne vode Edel+White Fresh+Protect

  Sestavine (INCI):

  AQUA, SORBITOL, GLYCERIN, PEG-40, HYDROGENATED CASTOR OIL, PEG-8, AROMA, SODIUM BENZOATE, CITRUS GRANDIS FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT, SODIUM FLUORIDE, SODUM SACCHARIN, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL, LIMONENE, CI 16255, DIAZOLIDINYL UREA.

  SODIUM FLURODIE max. 250 ppm F (max. 0,025% active F).

    05.04.2020   Preventiva

  Zgodi se, da kljub ustrezni izbiri in uporabi zobne in medzobne ščetke ter zobne nitke, ne moremo zagotoviti zadostnih pogojev za vzdrževanje dobrega ustnega zdravja. Vzrokov je lahko več. Stres, hormonske spremembe, oslabljen imunski sistem, operativni posegi in puljenje. Pri fiksnih ortodontskih aparatih je na primer veliko težko dostopnih mest, ki otežujejo temeljito ščetkanje. V takih primerih si pomagamo z ustnimi vodami, pastami in geli, ki vsebujejo učinkovine s protibakterijskim delovanjem.