Obvestilo Spletna stran www.zdrav-nasmeh.com uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo izkušnjo. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tukaj.    OK

Jordan UltraLite

Izjemno učinkovite ščetine in neverjetno lahka zobna ščetka

2,10 
88650
Na zalogi
+

Zobna ščetka Jordan UltraLite je prva tovrstna zobna ščetka. Po navdihu aktivnega skandinavskega življenjskega sloga je Jordan zasnoval napredno in lahko zobno ščetko, ki združuje najboljše iz skandinavskega oblikovalskega razmišljanja.

S svojo težo le 9,2 grama in zapletenim šesterokotnim vzorcem je proizvajalec lahko uporabili do 50 % manj plastike*, hkrati pa ohranil visokokakovosten ročaj iz enega materiala.

Da bi zagotovili učinkovito čistilno površino z največjim dosegom, vam tehnologija brez sidranih ščetin omogoča enostaven doseg do molarjev, učinkovito odstranjevanje zobnih oblog in splošno vrhunsko učinkovitost čiščenja.

Zobna ščetka UltraLite ima večjo glavo s podaljšanimi ščetinami na vrhu glave in različno velikimi snopi ščetin za učinkovito odstranjevanje zobnih oblog.

Lastnosti zobne ščetke Jordan UltraLite:

  • Trdota ščetin: mehka in srednja
  • Učinkovite ščetine
  • Izjemno lahka zobna ščetka – tehta samo 9,2 grama

 * Do 50 % manj plastike v primerjavi s standardno zobno ščetko.


Proizvajalec: Lilleborg AS, Norveška

Zobno ščetko postavite na rob dlesni (pod kotom 45 stopinj glede na dlesen) in izvajajte majhne krožne gibe. Vsak dan zobe dosledno ščetkajte, tako da bo vsak zob zagotovo temeljito očiščen.

  • 1 zobna ščetka Jordan UltraLite
4,99 
Trdota ščetin: Medium (srednje trda), Soft (mehka)
2,10 
Trdota ščetin: Medium (srednje mehka), Soft (mehka)