Edel+White Flosserpik PowerSpa

Najnovejša tehnologija za čiščenje prostorov med zobmi

89,00 
50543
Na zalogi
+

Ustna prha Edel+White Flosserpik PowerSpa z močnim pulzirajočim vodnim curkom temeljito očisti medzobne prostore, rob dlesni in težje dostopna mesta. Prha PowerSpa je kompaktna, prenosna in popolnoma vodoodporna. Je brezžična in priročna za uporabo, zato se odlično obnese, ko ste na poti in celo ko se prhate ali kopate v kadi. Odlikuje jo edinstven rezervoar za vodo, ki se z lahkoto odpre, kar omogoča lažji nanos terapevtskih ustnih vod. 

Pet razlogov, zaradi katerih boste ustno prho Edel White PowerSpa vzljubili:

VSESTRANSKA - Edinstveni nastavki prhe PowerSpa omogočajo različne načine čiščenja in nastavitve pritiska. Pester izbor nastavkov zagotavlja lažjo zadovoljitev vaših potreb, ko gre za ohranjanje ustnega zdravja.

PRENOSNA - Brezžična ustna prha Power Spa je vitka, lahka in zelo kompaktna. V kopalnici zavzame malo prostora. Polno napolnjena baterija zdrži od enega do dveh tednov uporabe. 

VODOODPORNA - Naprava PowerSpa je enostavna, priročna in vodoodporna, zato jo lahko uporabljate tudi med prhanjem. 

ENOSTAVNO ČIŠČENJE - Pokrov rezervoarja ustne prhe PowerSpa na spodnjem delu ohišja z lahkoto odprete, kar omogoča preprosto čiščenje. Z rednim čiščenjem rezervoarja boste preprečili nabiranje bakterij in glivic ter s tem podaljšali življenjsko dobo svoje prhe.

PRIMERNA ZA UPORABO Z USTNO VODO - Prha PowerSpa je združljiva za uporabo z ustnimi vodami in omogoča, da v svojo dnevno rutino čiščenja zob vnesete nekaj dodatne svežine. Primerna je tudi za uporabo terapevtskih ustnih vod, ki jih s prho enostavno nanesete neposredno na mesta, ki potrebujejo dodatno nego. 


Klasični pršilni nastavek
Nastavek s ščetinami Nastavek za čiščenje jezika Subgingivalni nastavek
KLASIČNI PRŠILNI NASTAVEK NASTAVEK
S ŠČETINAMI
NASTAVEK ZA
ČIŠČENJE JEZIKA
SUBGINGIVALNI NASTAVEK
Za natančno čiščenje med zobmi Za izredno mehko ščetkanje s ščetinami Konex HD® Za ohranjanje bakterijskega ravnovesja in čiščenje jezika Za globinsko čiščenje 

Tehnične specifikacije:

 • Štirje pršilni nastavki, vključno z nastavkom z zelo mehkimi ščetinami Konex HD® in vibracijskim delovanjem
 • Spremenljiv nadzor tlaka in gumb za premor
 • Popolna vodoodpornost do 1 m pod vodno gladino
 • Največja prostornina 180 ml
 • Napajanje 100–240 V AC | poraba energije največ 18 W
 • Razred zaščite pred vodo IPX7
 • Dvoletna garancija 
 • Zagotovljena desetletna razpoložljivost pršilnih nastavkov

Proizvajalec: Scanderra, Švica

 1. Primite za držalo, nagnite se nad umivalnik in vstavite nastavek pršilke v usta.
 2. Usta rahlo priprite, da se izognete škropljenju, in vklopite napravo.
 3. Nastavek namestite tako, da je vodni curek pod kotom 90° glede na zobe in dlesen.
 4. Izbirate lahko med tremi načini: aktivni (Active), nežni (Sensitive) in pulzirajoči (Pulse). Prha Power Spa se bo samodejno zagnala v aktivnem načinu. Če želite spremeniti način delovanja, ponovno pritisnite gumb za vklop za preklop med različnimi načini. 
 5.  Po zadnjem izbranem načinu se prha samodejno izklopi. Če jo želite izklopiti ročno, gumb za vklop/izklop večkrat pritisnite, dokler se naprava ne ustavi.
Klasični pršilni nastavekPritrdite nastavek na držalo in ga vstavite v usta. Vrh nastavka usmerite naravnost med zobe, vendar ne proti dlesnim. Ustnice narahlo priprite, da se izognete brizganju vode. Pritisnite na gumb za vklop/izklop in izberite želeni način čiščenja. Nastavek pomikajte vzdolž linije dlesni in v medzobnem prostoru postojte za sekundo. Nadaljujte v naslednjem medzobnem prostoru. Če je treba, naredite premor, izpljunite odvečno tekočino ali dopolnite rezervoar.
Nastavek s ščetinamiPritrdite nastavek s ščetko na držalo, vstavite vrh nastavka v usta in ga usmerite naravnost med zobe, vendar ne proti dlesnim. Ustnice priprite. Pritisnite gumb za vklop/izklop in izberite želeni način čiščenja. Nastavek pomikajte po zobeh in postojte za sekundo ob vsakem zobu in medzobnem prostoru. Če je treba, naredite premor, izpljunite odvečno tekočino ali dopolnite rezervoar.
Subgingivalni nastavekOPOMBA: ta nastavek ni namenjen splošni uporabi. Uporablja se lahko le pri nizki nastavitvi tlaka. Pritrdite subgingivalni nastavek na držalo in vrh nastavka vstavite v usta. Mehko konico usmerite proti zobu in jo nežno potisnite pod rob dlesni in/ali v žepek. Ustnice priprite. Pritisnite gumb za vklop/izklop in izberite želeni način čiščenja. Čistite tako, da nežno sledite liniji dlesni in konico nastavka vstavljate med zobe. Če je treba, naredite premor, izpljunite odvečno tekočino ali dopolnite rezervoar.
Nastavek za čiščenje jezikaPritrdite nastavek za čiščenje jezika na držalo, vstavite vrh nastavka v usta in ga položite na zadnji del jezika ter zaprite ustnice. Pritisnite gumb za vklop/izklop in izberite želeni način čiščenja. Nato nastavek počasi povlecite proti vrhu jezika in ponavljajte, dokler celotnega jezika ne očistite. Če je treba, naredite premor, izpljunite odvečno tekočino ali dopolnite rezervoar.


 • osnovna enota z litij ionsko baterijo
 • 4 nastavke: klasičen pršilni nastavek, nastavek s ščetinami, nastavek za čiščenje jezika in subginigivalni nastavek
 • USB kabel za napajanje
 • navodila za uporabo