Obvestilo Spletna stran www.zdrav-nasmeh.com uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo izkušnjo. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tukaj.    OK

Po tem, ko smo se kar naenkrat znašli v povsem neznani situaciji, ki je verjetno še nihče od nas ni doživel, si svoj novi vsakdan poskušamo osmisliti z različnimi aktivnostmi. Nekateri bodo po koncu karantene imeli tako čista stanovanja kot že dolgo ne, drugi bodo na vrtovih sproti izpulili vsak plevel, ki bo pokukal na plano, spet tretji bodo v zavetju lastnega doma ob različnih videih poskrbeli za svojo psihofizično kondicijo.

Mi vam ponujamo nekaj idej, da bo lažje ostati doma in narediti kaj dobrega tudi za ustno zdravje.

• Izvajajte solo tehniko ščetkanja. Vse, kar potrebujete je zobna ščetka z enim snopom ščetin, CURAPROX CS 1006 single, in čas. Prav ste prebrali – zobne paste ne potrebujete, zobje pa se bodo kar svetili od čistosti.
http://bit.ly/Solo-tehnika-video

• Izurite se v pravilnem navijanju zobne nitke ter njeni pravilni in varni uporabi.
http://bit.ly/Uporaba-nitke-video

• Vzemite si čas in se spoznajte s svojimi medzobnimi prostori. Poiščite medzobne ščetke, ki ste jih že kupili pa si enostavno niste vzeli dovolj časa, da bi jih začeli uporabljati.
http://bit.ly/Uporaba-medzobnih-scetk-video


Ob tem ne pozabite še naslednjih dragocenih nasvetov:

• Zobne ščetke družinskih članov naj se ne stikajo. Pravilo izolacije velja tudi zanje. ;)

• Po prehladnem obolenju obvezno zamenjajte zobno ščetko!

In ne pozabite: #ostanitedoma