Z zobozdravnikom do popolne izbireRedno odstranjevanje zobnih oblog z varnimi in učinkovitimi pripomočki je za čiste zobe in zdrave dlesni ključno. Zato si že trinajsto leto zapored skupaj z zobozdravniki prizadevamo posameznike ozavestiti, da ob zobni ščetki nujno potrebujejo ustrezno velike medzobne ščetke, s katerimi bodo poskrbeli tudi za zobe in dlesni v medzobnem prostoru, kjer bakterije običajno poskrbijo za največ težav.

Med 17. in 21. oktobrom bo več kot 800 zobozdravstvenih strokovnjakov sodelovalo v akciji Popolna izbira za zdrave dlesni. Paciente bodo ozaveščali o posledicah vnetja dlesni in parodontalnih bolezni, jim medzobne ščetke predstavili kot učinkovit in varen pripomoček za vzdrževanje popolnoma čistih zob in zdravih dlesni ter s pomočjo brezplačnih vzorcev demonstrirali njihovo uporabo.

Zato se kar danes naročite pri svojem zobozdravniku ali ustnem higieniku, ki vam bo svetoval, kako svojim dlesnim in zobem posvečati ustrezno pozornost. Trud bo poplačan z vašim popolnim nasmehom, če boste vztrajni, za vse življenje.