Obvestilo Spletna stran www.zdrav-nasmeh.com uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo izkušnjo. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tukaj.    OK

Šest okusov zobne paste CURAPROX [BE YOU.] z naravnimi sestavinami, encimi in zelišči varuje pred zobno gnilobo, zagotavlja trajno svež dah, pomaga pri preobčutljivih zobeh, ne povzroča aft, spodbuja naravno delovanje sline, zavira nastajanje plaka in poskrbi tudi za dlesni.

Izberi si razpoloženje in ščetko ter uživaj v svojem najljubšem okusu.

CURAPROX [BE YOU.] Rising star set, grenivka in bergamotka CURAPROX [BE YOU.] Pure happiness set, breskev in marelica CURAPROX [BE YOU.] Candy lover set, lubenica

RISING STAR


GRENIVKA + BERGAMOTKA

Sočna grenivka in poživljajoča bergamotka z ozadjem poprove mete in mentola. Začinjeno zagotovilo za budna usta vsako jutro. Svežina v najboljši izvedbi.

PURE HAPPINESS


BRESKEV + MARELICA

Nežni odtenek breskve in marelice skupaj s svežino poprove mete in zelene mete ter z dodatkom posebno močnega mentola. Sveža sapica za vaša usta vsak dan.

CANDY LOVER


LUBENICA

Ljubka sladka lubenica z osvežilnim mentolom – ledena prha za tvoja usta in dlesni. Če vprašaš nas, najboljši začetek in konec dneva.

CURAPROX [BE YOU.] Challenger set, gin tonic in kaki CURAPROX [BE YOU.] Daydreamer set, robida in sladki koren CURAPROX [BE YOU.] Explorer set, jabolko in aloa vera

CHALLENGER


GIN TONIK + KAKI

Vzemi sladki kaki in mu privošči dotik brina – za čudovito navdihujočo izkušnjo. To začini še s taninskim okusom, ki se sklene z ginom in tonikom. Je lahko še boljše? Brez alkohola, seveda!


DAYDREAMER


BOROVNICA + SLADKI KOREN

Spet z glavo v oblakih. Zbudi se s prebujenim okusom zasanjane borovnice in poskočnega razkošja iz sladkega korena, vse skupaj z ozadjem večno svežega mentola.


EXPLORER


JABOLKO + ALOA VERA

Nekaj za tvojo pustolovsko stran – povsem nova kombinacija okusov, sveže zeleno jabolko s sočno aloo vero in dodana eksplozija okusov poprove mete in mentola. Pogumni bodo ponovno nagrajeni s to edinstveno osvežujočo izkušnjo ščetkanja. Živeti na polno.CURAPROX [BE YOU.] paket šestih okusov in CS 5460ŠEST OKUSOV - ENA FORMULA

  • · Mentolova zrnca za posebej trajno svežino.
  • · Fluoridi za odpornejšo zobno sklenino.
  • · Encimi za krepitev naravne zaščitne vloge sline.
  • · Izvlečki zelišč za protivnetni učinek.
  • · Vitamin B5 za dodatno zaščito dlesni.
  • · Brez SLS, triklosana in mikroplastike.