Obvestilo Spletna stran www.zdrav-nasmeh.com uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo izkušnjo. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tukaj.    OK

Vroči poletni dnevi kar kličejo po lahkotnosti – zračna oblačila, sproščenost in ležerno preživljanje popoldnevov z osvežilno pijačo v rokah. Dnevni ritem se upočasni, vikendi so namenjeni piknikom in odštevanje do morskega dopusta je v polnem teku. Vse se zdi bolj enostavno, takšna pa je tudi poletna dnevna nega: lahka krema za obraz, tonik za hidratacijo, krema za sončenje in dva izdelka za ustno nego, zobna ščetka ter medzobne ščetke – to je pravzaprav vse, kar potrebujete. Preverite zakaj.
Zdrav nasmeh je najlepši modni dodatek

… in zobna ščetka je prvi pripomoček, ki vam ga zagotovi. Če za to uporabite izjemno mehke zobne ščetke z več tisoč posebnimi vlakni CUREN®, npr. CURAPROX CS 5460 ultra soft ste že »na konju«. Z metodo »pol pol« pa boste poskrbeli za res temeljito očiščene zobe. Kakšno metodo imamo v mislih, se sprašujete? Ščetko prislonite k dlesnim, tako da bo polovica ščetin pokrivala dlesni, polovica pa zobe. Ščetine usmerite v zgornjo dlesen. Čistite z majhnimi krožnimi gibi brez pritiskanja. Tako poskrbite, da ščetine zobne ščetke dosežejo tudi nekajmilimetrski žlebič med zobom in dlesnijo ter razdrejo škodljive bakterijske strukture, ki nedotaknjene lahko začnejo povzročati številne nevšečnosti.

Svoji ustni higieni je enkrat dnevno priporočljivo dodati še uporabo medzobnih ščetk, saj boste le tako poskrbeli za 100 % čiste zobe. To pa ni kar tako.Nepogrešljiva voda

In še dodaten nasvet: ne pozabite piti veliko tekočine, predvsem vode. Ne le, da se boste na način dobro hidrirali, kar bo pripomoglo k boljši fizični in psihični kondiciji, zdravemu videzu kože in boljši presnovi, ampak boste tudi preprečili pojav suhih ust, ki lahko povzročajo slab zadah, lahko pa so tudi simptom različnih zdravstvenih stanj, ki jih ne smemo spregledati.