Ste bili del akcije Zdrave dlesni 2017?Mesec Zdravih dlesni, ki med 15. oktobrom in 15. novembrom poteka v večini zobozdravstvenih ordinacij po Sloveniji, predstavlja idealno priložnost za obisk zobozdravnika ali ustnega higienika.

Ti namreč v času trajanja akcije paciente aktivno ozaveščajo o posledicah vnetja dlesni in parodontalne bolezni ter predstavijo varne in učinkovite pripomočke za vzdrževanje čistih zob in zdravih dlesni. Tako ob klasičnem pregledu lahko dobite še bonus – dodatne informacije, znanje in pripomočke, s katerimi ste korak bližje svežemu dahu in zdravim dlesnim.

Če (bo)ste letošnjo akcijo zamudili, ne skrbite.


▶ Na spletni strani Popolna izbira in Facebook strani CURAPROX Slovenija si lahko še zmeraj pogledate videe, ki vam pokažejo, v kakšni zagati se lahko znajdete, če je vaš dah vse prej kot svež. Preverite tudi, kako na vonjave iz ust vplivajo (ne)čisti medzobni prostori. Ti so namreč zelo pogost krivec za težave z zadahom. Dobra novica pa je, da jih je odpraviti enostavno, kot bi rekli keks. Mi pravzaprav raje rečemo enostavno, kot 1x noter, 1x ven in opravljeno.

Do konca novembra lahko na omenjeni spletni strani sodelujete tudi v nagradni igri Popolna izbira in se potegujete za lepe in predvsem učinkovite nagrade.

▶ Ob kateremkoli naslednjem obisku zobozdravnika ali ustnega higienika povprašajte, kako lahko najbolj učinkovito, nežno in varno poskrbite za svoje medzobne prostore. Z veseljem vam bodo povedali in pokazali tudi po zaključku akcije Zdrave dlesni.

▶ Nasvete o učinkoviti negi zob in dlesni poiščite na spletni strani Zdrav nasmeh in Dlesni.

▶ Prijavite se na naše novičke in bodite na tekočem z nasveti, novostmi in akcijami.

▶ Pri zobozdravniku ali ustnemu higieniku povprašajte po kodi, s katero boste lahko v spletni trgovini Zdrav nasmeh ugodneje in zmeraj brez poštnine nakupovali vaše najljubše pripomočke za ustno higieno.
V koledar za prihodnje leto pa si že lahko zabeležite datum akcije Zdrave dlesni 2018.
Ta bo potekala med 15. oktobrom in 15. novembrom 2018.